BöğüRTLen Yeni Üye Üye 11 Ağustos 2008 #121 Cevap: varmisin? yokmusun? Olur alıştık nasıl olsa eşim de hep bana atıyo bu banka işlerini🙂 Alttaki hadi kahve yapta karşılıklı içelim ne dersin ?
Cevap: varmisin? yokmusun? Olur alıştık nasıl olsa eşim de hep bana atıyo bu banka işlerini🙂 Alttaki hadi kahve yapta karşılıklı içelim ne dersin ?
mislinay Yeni Üye Üye 11 Ağustos 2008 #122 Cevap: varmisin? yokmusun? hemde mükemmel olur derim🙂 alttaki sende benimle sinemaya gitmeye ne dersin🙂
Cevap: varmisin? yokmusun? hemde mükemmel olur derim🙂 alttaki sende benimle sinemaya gitmeye ne dersin🙂
M Monera Forum Okuru 11 Ağustos 2008 #123 Cevap: varmisin? yokmusun? varım.. xD alttaki sahile inelim..
BöğüRTLen Yeni Üye Üye 11 Ağustos 2008 #124 Cevap: varmisin? yokmusun? Ooooo süper hadi inelimm🙂 alttaki dondurma aldım haydi gel bana beraber yiyelim ?
Cevap: varmisin? yokmusun? Ooooo süper hadi inelimm🙂 alttaki dondurma aldım haydi gel bana beraber yiyelim ?
M Monera Forum Okuru 11 Ağustos 2008 #125 Cevap: varmisin? yokmusun? varım alttaki alışverişe çıkmaya var mısın?
PaSikA Yeni Üye Üye 2 Eylül 2008 #126 Cevap: varmisin? yokmusun? varım tabi alttaki iftar için bize yemek yapmaya varmısın 😀
BöğüRTLen Yeni Üye Üye 2 Eylül 2008 #127 Cevap: varmisin? yokmusun? Sevaptır yapalım bare😀 Alttaki bana güzel bir tatlı yapmaya var mısın?🙂
CaRiZmA Vip Melek Üye 2 Eylül 2008 #128 Cevap: varmisin? yokmusun? Yaparim cok becerikliyim ya😀 alttaki cok uykum geldi sen islerimi bitirde ben kestiriym azcik
Cevap: varmisin? yokmusun? Yaparim cok becerikliyim ya😀 alttaki cok uykum geldi sen islerimi bitirde ben kestiriym azcik
ecege Yeni Üye Üye 5 Eylül 2008 #129 Cevap: varmisin? yokmusun? olur şekerim... altaki karnım aç bana şöyle zeytinyağlı bi dolma yap ta yiyelim...........
Cevap: varmisin? yokmusun? olur şekerim... altaki karnım aç bana şöyle zeytinyağlı bi dolma yap ta yiyelim...........
PaSikA Yeni Üye Üye 6 Eylül 2008 #130 Cevap: varmisin? yokmusun? Tamam yaparım tabi alttaki sende çay yapta karşılıklı içelim