CaRiZmA Vip Melek Üye 4 Ağustos 2008 #111 Cevap: varmisin? yokmusun? Varim hemde sabahlara kadar deliler gibi 😀 Altakki canim uyusuk uyusuk tv karsisinda oturmak istiyor, hadi gel..
Cevap: varmisin? yokmusun? Varim hemde sabahlara kadar deliler gibi 😀 Altakki canim uyusuk uyusuk tv karsisinda oturmak istiyor, hadi gel..
M Monera Forum Okuru 4 Ağustos 2008 #112 Cevap: varmisin? yokmusun? varım alttaki sahile inmeye var mısın?
göknur Yeni Üye Üye 4 Ağustos 2008 #113 Cevap: varmisin? yokmusun? varim alttaki benimle kahve icmeye varmisin
PaSikA Yeni Üye Üye 4 Ağustos 2008 #114 Cevap: varmisin? yokmusun? varım alttaki bize fal bakmaya varmısın😀
M Monera Forum Okuru 4 Ağustos 2008 #115 Cevap: varmisin? yokmusun? Bilseydim vardım😀 Alttaki konu açmaya var mısın?
CaRiZmA Vip Melek Üye 6 Ağustos 2008 #116 Cevap: varmisin? yokmusun? Daima varim 😀 Alttaki benim ütümü yapmaya varmisin? 😀
PaSikA Yeni Üye Üye 7 Ağustos 2008 #117 Cevap: varmisin? yokmusun? ütümü hadi yapıyım :seker: alttaki benim yerime yarın işe gitmeye varmısın
Cevap: varmisin? yokmusun? ütümü hadi yapıyım :seker: alttaki benim yerime yarın işe gitmeye varmısın
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 7 Ağustos 2008 #118 Cevap: varmisin? yokmusun? Senin için gidebilirim 😀 Alttaki yarın benim mutfakta biraz işlerim var yardıma var mısın 😀
Cevap: varmisin? yokmusun? Senin için gidebilirim 😀 Alttaki yarın benim mutfakta biraz işlerim var yardıma var mısın 😀
gurbet kuşu Yeni Üye Üye 7 Ağustos 2008 #119 Cevap: varmisin? yokmusun? mutfak benim uzmanlık alanım tabiki varım canım ben yarın taşınıyorum bana eşya taşımaya varmısın? Son düzenleme: 7 Ağustos 2008
Cevap: varmisin? yokmusun? mutfak benim uzmanlık alanım tabiki varım canım ben yarın taşınıyorum bana eşya taşımaya varmısın?
CaRiZmA Vip Melek Üye 8 Ağustos 2008 #120 Cevap: varmisin? yokmusun? Arkadaslik görevim tabiki varim. Alttaki benim banka gidip bir ödeme yapmam gerek benim yerime gidermisin?
Cevap: varmisin? yokmusun? Arkadaslik görevim tabiki varim. Alttaki benim banka gidip bir ödeme yapmam gerek benim yerime gidermisin?