*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 4 Ağustos 2008 #61 Cevap: Üstteki Üyeye Ne Fırlatırdın çitos fırlatıyorum:ciks:
melekçik Yeni Üye Üye 4 Ağustos 2008 #62 Cevap: Üstteki Üyeye Ne Fırlatırdın ben sana çitosum kalbimi fırlatıyorum 🙂
aSqimSin Yeni Üye Üye 4 Ağustos 2008 #63 Cevap: Üstteki Üyeye Ne Fırlatırdın ben sana klavye fırlatıyorum 😀
kar_tanesi Yeni Üye Üye 4 Ağustos 2008 #66 Cevap: Üstteki Üyeye Ne Fırlatırdın bende mutluluk fırlatırdım ki cok mutlu ol diye
Hülya Yeni Üye Üye 5 Ağustos 2008 #67 Cevap: Üstteki Üyeye Ne Fırlatırdın sevinçlerimi huzurumu fırlatırdım yayılsın diye herkes mutlu olsun diye 😀
Cevap: Üstteki Üyeye Ne Fırlatırdın sevinçlerimi huzurumu fırlatırdım yayılsın diye herkes mutlu olsun diye 😀
kar_tanesi Yeni Üye Üye 6 Ağustos 2008 #68 Cevap: Üstteki Üyeye Ne Fırlatırdın bende sana sabır fırlatırdım herzman sabırlı ol diye
Hülya Yeni Üye Üye 6 Ağustos 2008 #69 Cevap: Üstteki Üyeye Ne Fırlatırdın telefonumu fırlatırdım canım sıkkın ya 🙁
BöğüRTLen Yeni Üye Üye 6 Ağustos 2008 #70 Cevap: Üstteki Üyeye Ne Fırlatırdın bir komedi filmi fırlatırdım madem canın sıkkın belki iyi gelir🙂