Umreye gidiyorum dua isteyen varsa

arzum kuşum öpüyorum seni Allah razı olsun ne büyük sevaba girdim ben unutmuşum secdeyi sayende yaptım.aldığım bütün cüzlerdede secde varmış haberim yok hahaha

Canımm benim Allah sendende razı olsun aklıma geldı dedım bı soylımm dedim ne güzel unutmamanıza vesıle oldum canımcım benımde 1secdem vardı cok sukur dun 29.cuzumude okudum bıttım 🙂

inşallah dualarımız kabul olur cnm.hayırlara vesile olur.iyki hatırlattın çok dua ettım sana dün çok büyük sevaba girdin valla yoksaaa benım aklıma bile gelmıcektı.bişeyler eksik kalacaktı.rabbim sana inşallahhh hayırlı evlatlar verir tez zamanda kuşumm 🙂

inşallah dualarımız kabul olur cnm.hayırlara vesile olur.iyki hatırlattın çok dua ettım sana dün çok büyük sevaba girdin valla yoksaaa benım aklıma bile gelmıcektı.bişeyler eksik kalacaktı.rabbim sana inşallahhh hayırlı evlatlar verir tez zamanda kuşumm 🙂
Amin Aminnn Yarrabbımm!......ayyy canım benım Allah razı olsun ne demek duygulandım valla rabbim katında ne eksiğimiz varsa kabul buyursun Dualarımız kabul edılenlerden eylesın Rabbim yüzümüzü güldürsün tez zamanda bize evlatlarımızı nasıp eylesin......🙂

canım cuzler arasında sayfa kenarında secde yazar onu gorduğumuz zaman secde yapmamaız lazım yoksa hatmımız tam olmaz kıbleye donup nıyet ettım kuranı kerımde gecen secde namazımı kılmaya ellerini kaldırmadan ‘ALLAHU EKBER’ diyerek secdeye varır. Secdede ise 3 defa ‘SUBHAANA RABBIYEL A’LAA’ deyip ‘ALLAHU EKBER’ diyerek ayağŸa kalkar ve ayakta iken ‘SEMİ’NAA VE ETA’NAA GUFRAANEKE RABBENAA VE İLEYKEL MASIYR’der ve secdesini tamamlamış olur..

umre hazırlıkları tamam sanırm inş eksik yoktur. cuma günü saat 3 havaalanında olcaz 6 45 te uçak hareket etcek inş.😀

- - - Updated - - -

ben yokkende yasin yada salavat okumak isteyen okusun ben son günde kadar dua ederin inş her kim ne nieytine okuduysa inş kabul olsun die

Geri