Umreye gidiyorum dua isteyen varsa

umre hazırlıkları tamam sanırm inş eksik yoktur. cuma günü saat 3 havaalanında olcaz 6 45 te uçak hareket etcek inş.😀

- - - Updated - - -

ben yokkende yasin yada salavat okumak isteyen okusun ben son günde kadar dua ederin inş her kim ne nieytine okuduysa inş kabul olsun die

allah razı olsun bitanesi.hayırlı yolculuklar.ne mutlu sana genç yaşta gidiyosun.darısı bizlere inşallahhhhhhhhhh

kılzar ben son dfa giryom gitmeden akşam yine misfir gelceği için giremem. hatimi selamları herşeyi not ettim kendinize iyi bakın aeo

Merhaba, hayırlı yolculuklar.. Benim için de dua eder misin? Kalbimden geçen bir dileğim var. Çok saol şimdiden, Allah razı olsun 🙂

hoşbulduk kzlar sağolun. anlatmaya başlarsak çooooooooooooookkkkkkkkkkk uzun sürer ne vaktim ne halim var malesef sonra tekrar gircem ama bikaç bişiler yazayım şimdilik. kabeyi ilk gördüğün an yapılan dualr kabulmuş inş kabul olur olur. kabeyi görmek çok güzel ama ondan daha güzel olan şey kabeye bakarak namaz kılmak o an en ruhsuz insan bile gözyaşlarını tutamaz. mekkede 6 gün kaldık 4 umre yaptık çok şükür. mekke hep teleşlı geçti umre biraz yorucu oluyo medine tam tersi sakinlik içinde belkide peygamber efendindimiz sukuneti olsa gerek. çünkü medinedeki tek ibaedet 5 vakit peygamber efendimizn mescidnde namaz kılmak ve kabrini ziyaret etmek. çok şükür bi defa nasip oldu. çünkü medineye geleceğimiz gün hasta oldum adet yani dua ettim allahım ne olur bidefa orda namaz kılayım bidefa kabrini ziyaret edeyim die bi defa nasip oldu. orda edilen dualar kabul. çünkü anında kabul olan 3 duam oldu orda. diğerleride zamnınını beklior eminim. yazan tüm Arakadfaşlara dua ettim ismleriyle inş kabul olmuştur.ziyaretler yaptık. birazda alışveriş. özeti bu ama yine yazarım inş.

hoşgeldın bıtanesı nekaar guzel ne mutlu sana Allah senden de razı olsun dularn kabul olur inş. Rabbim bizlerede nasip etsın inş.

Geri