Ö ÖzGüL Daimi Üye Üye 6 Mart 2013 #91 arzuzu' Alıntı: canımm gercekten çok okumak ıstıyordum o sevaba naıl olmak ıstıyordum ama malesef bıtanesi....... Genişletmek için tıkla ... canım burda hepimiz birbirimiz içinde okuyoruz canını sıkma inşallah hepimiz faydasını görürüz sen duanı eksik etme yeter.
arzuzu' Alıntı: canımm gercekten çok okumak ıstıyordum o sevaba naıl olmak ıstıyordum ama malesef bıtanesi....... Genişletmek için tıkla ... canım burda hepimiz birbirimiz içinde okuyoruz canını sıkma inşallah hepimiz faydasını görürüz sen duanı eksik etme yeter.
ARZUZU Daimi Üye Üye 6 Mart 2013 #92 bu akşam allhın iznıyle 20.cuzu de okuycam kızlar akşam ne yapıp edıp okuycam 21cuz kalcak ......
S sedenim Aktif Üye Üye 6 Mart 2013 #93 Allah kabul etsin ümreni benim içinde dua edermisin hayırlı sağlıklı evlat için ismim derya
bitanesi Hamiş Melek 7 Mart 2013 #94 tabiki arkadaşım ne dmek - - - Updated - - - arzuzu' Alıntı: bu akşam allhın iznıyle 20.cuzu de okuycam kızlar akşam ne yapıp edıp okuycam 21cuz kalcak ...... Genişletmek için tıkla ... canım kendini yorma okuyamazsan okuruz. gelen gidenim çok oturmaya fırsta bulamıyom yoksa başlıcam ama yarında misafirm var
tabiki arkadaşım ne dmek - - - Updated - - - arzuzu' Alıntı: bu akşam allhın iznıyle 20.cuzu de okuycam kızlar akşam ne yapıp edıp okuycam 21cuz kalcak ...... Genişletmek için tıkla ... canım kendini yorma okuyamazsan okuruz. gelen gidenim çok oturmaya fırsta bulamıyom yoksa başlıcam ama yarında misafirm var
ARZUZU Daimi Üye Üye 7 Mart 2013 #95 bitanesi canımcım 20 cüzü okudum 21 kaldı bilginize kızlar rabbım dualarımızı hatimlerimizi çekilen tespihlerımızı kabul etsın bıtanesi bu araa 8000 salavatı yazdın dımı
bitanesi canımcım 20 cüzü okudum 21 kaldı bilginize kızlar rabbım dualarımızı hatimlerimizi çekilen tespihlerımızı kabul etsın bıtanesi bu araa 8000 salavatı yazdın dımı
Ö ÖzGüL Daimi Üye Üye 7 Mart 2013 #96 arzuzu' Alıntı: bitanesi canımcım 20 cüzü okudum 21 kaldı bilginize kızlar rabbım dualarımızı hatimlerimizi çekilen tespihlerımızı kabul etsın bıtanesi bu araa 8000 salavatı yazdın dımı Genişletmek için tıkla ... ağzına sağlık cnm rabbim hepimizin dualarını kabul etsin. - - - Updated - - - kızlarr 21.cüz var arada onu unutmayalım ilk almak isteyen 21.cüzü verelim.
arzuzu' Alıntı: bitanesi canımcım 20 cüzü okudum 21 kaldı bilginize kızlar rabbım dualarımızı hatimlerimizi çekilen tespihlerımızı kabul etsın bıtanesi bu araa 8000 salavatı yazdın dımı Genişletmek için tıkla ... ağzına sağlık cnm rabbim hepimizin dualarını kabul etsin. - - - Updated - - - kızlarr 21.cüz var arada onu unutmayalım ilk almak isteyen 21.cüzü verelim.
ARZUZU Daimi Üye Üye 7 Mart 2013 #97 amın özgülcüm amın Rabbım bızlere bır sebep nasıp etsınnn hayırlısıyla bır evladımız olsunn........
bitanesi Hamiş Melek 7 Mart 2013 #98 arzuzu' Alıntı: bitanesi canımcım 20 cüzü okudum 21 kaldı bilginize kızlar rabbım dualarımızı hatimlerimizi çekilen tespihlerımızı kabul etsın bıtanesi bu araa 8000 salavatı yazdın dımı Genişletmek için tıkla ... yadım canım salvatıda. 21 okuyamzsan zorlama kendini ilk cüz isteyene veririz
arzuzu' Alıntı: bitanesi canımcım 20 cüzü okudum 21 kaldı bilginize kızlar rabbım dualarımızı hatimlerimizi çekilen tespihlerımızı kabul etsın bıtanesi bu araa 8000 salavatı yazdın dımı Genişletmek için tıkla ... yadım canım salvatıda. 21 okuyamzsan zorlama kendini ilk cüz isteyene veririz
ARZUZU Daimi Üye Üye 8 Mart 2013 #99 allahın iznıyle bu akşam 21.de okuycam inş. bi soru olmazsa bu arada her an hastada olabılırım ama okumaya calışcam inş.....
allahın iznıyle bu akşam 21.de okuycam inş. bi soru olmazsa bu arada her an hastada olabılırım ama okumaya calışcam inş.....
ARZUZU Daimi Üye Üye 8 Mart 2013 #100 allhıma sukurler olsun kızlarrr 21.cüzüde okudumm okumasaydım içime dert olcaktı.Rabbim kabul eylesın rabbım bızlere hayırlı evlat nasip etsin..........
allhıma sukurler olsun kızlarrr 21.cüzüde okudumm okumasaydım içime dert olcaktı.Rabbim kabul eylesın rabbım bızlere hayırlı evlat nasip etsin..........