M Meleklerin Meleği :) *Tüm hamişler toplandık Topik Sorumlusu* Üye 21 Haziran 2016 #211 Kızlar park besık mı mobılya mı yaaa 😉
C celikcelik Daimi Üye Üye 22 Haziran 2016 #212 eda....' Alıntı: Yerım bebısını bızde alsak kucagımızaaa bı mac ızlıorızz cnm cay mısrr Genişletmek için tıkla ... Ne güzel yaa bizde ne maçı tv hayal olmuş bana yatirdimgeldim kasiga dondurmayı koydum ağzıma goturecekken ağlama sesi yemedim 🙁
eda....' Alıntı: Yerım bebısını bızde alsak kucagımızaaa bı mac ızlıorızz cnm cay mısrr Genişletmek için tıkla ... Ne güzel yaa bizde ne maçı tv hayal olmuş bana yatirdimgeldim kasiga dondurmayı koydum ağzıma goturecekken ağlama sesi yemedim 🙁
M Meleklerin Meleği :) *Tüm hamişler toplandık Topik Sorumlusu* Üye 22 Haziran 2016 #213 gunaydınnn kzılarrrr
M Meleklerin Meleği :) *Tüm hamişler toplandık Topik Sorumlusu* Üye 22 Haziran 2016 #216 bak burdn konusmak guzel ceydacım hggg
M Meleklerin Meleği :) *Tüm hamişler toplandık Topik Sorumlusu* Üye 22 Haziran 2016 #217 senın calısmalar nasıl gıdıo
C Cyd_54 Yeni Üye Üye 22 Haziran 2016 #219 Devam ramazan dolayısıyla malesefki vakit yok eşimde dalga geçiyo bu performansla olursa kendimi tebrik edicem diyo şapşik😀
Devam ramazan dolayısıyla malesefki vakit yok eşimde dalga geçiyo bu performansla olursa kendimi tebrik edicem diyo şapşik😀
M Meleklerin Meleği :) *Tüm hamişler toplandık Topik Sorumlusu* Üye 22 Haziran 2016 #220 aynen cnm doencek ınsss merak etme yazın cok gıren de yok ya