C celikcelik Daimi Üye Üye 25 Ekim 2016 #511 Meleklerin Meleği :)' Alıntı: Kasıklarımda hıssedıyorum resmen ama napalım bekleyecgız ıns saglıkla kucagımza almayı nasıp eder rabbım Genişletmek için tıkla ... kolay deil cnm 2 bebis var cok zor 35 gcseydin ins cnm
Meleklerin Meleği :)' Alıntı: Kasıklarımda hıssedıyorum resmen ama napalım bekleyecgız ıns saglıkla kucagımza almayı nasıp eder rabbım Genişletmek için tıkla ... kolay deil cnm 2 bebis var cok zor 35 gcseydin ins cnm
M Meleklerin Meleği :) *Tüm hamişler toplandık Topik Sorumlusu* Üye 25 Ekim 2016 #512 celikcelik' Alıntı: kolay deil cnm 2 bebis var cok zor 35 gcseydin ins cnm Genişletmek için tıkla ... inşş cnm inş drum gececegız dıor ama rabbım ızın verirse ama cok ii geldın buralara dıor drum cnm cok şukur rabbıme
celikcelik' Alıntı: kolay deil cnm 2 bebis var cok zor 35 gcseydin ins cnm Genişletmek için tıkla ... inşş cnm inş drum gececegız dıor ama rabbım ızın verirse ama cok ii geldın buralara dıor drum cnm cok şukur rabbıme
M Meleklerin Meleği :) *Tüm hamişler toplandık Topik Sorumlusu* Üye 25 Ekim 2016 #513 El emegı sepetımz
C celikcelik Daimi Üye Üye 26 Ekim 2016 #515 Meleklerin Meleği :)' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 70737 Ekli dosyayı görüntüle 70737 Genişletmek için tıkla ... Senmi yotin cok gzl olmus cnm
Meleklerin Meleği :)' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 70737 Ekli dosyayı görüntüle 70737 Genişletmek için tıkla ... Senmi yotin cok gzl olmus cnm
M Meleklerin Meleği :) *Tüm hamişler toplandık Topik Sorumlusu* Üye 26 Ekim 2016 #516 Cmm yengem cok becerıklı bak bunu da p yaptu
C celikcelik Daimi Üye Üye 26 Ekim 2016 #517 Meleklerin Meleği :)' Alıntı: Cmm yengem cok becerıklı bak bunu da p yaptuEkli dosyayı görüntüle 70741 Genişletmek için tıkla ... Himmcok gzlmis rabbim kullanmayi nasio etsn
Meleklerin Meleği :)' Alıntı: Cmm yengem cok becerıklı bak bunu da p yaptuEkli dosyayı görüntüle 70741 Genişletmek için tıkla ... Himmcok gzlmis rabbim kullanmayi nasio etsn
S saldo Forum Okuru 21 Kasım 2016 #518 hamilə olduğum necə müəyyən olar beyza xanım nə zmaan test edim mədəm çox bulanır adətimiz 7 gün var
Uzman SühaN Administrator 21 Kasım 2016 #519 saldo' Alıntı: hamilə olduğum necə müəyyən olar beyza xanım nə zmaan test edim mədəm çox bulanır adətimiz 7 gün var Genişletmek için tıkla ... Merhaba, Beklenen mensiniz de en az 3 günlük gecikme olursa test yaparsınız.Mide bulantınızın nedeni farklı bir durum olabilir. Sağlıklı günler diliyorum..
saldo' Alıntı: hamilə olduğum necə müəyyən olar beyza xanım nə zmaan test edim mədəm çox bulanır adətimiz 7 gün var Genişletmek için tıkla ... Merhaba, Beklenen mensiniz de en az 3 günlük gecikme olursa test yaparsınız.Mide bulantınızın nedeni farklı bir durum olabilir. Sağlıklı günler diliyorum..