M Meleklerin Meleği :) *Tüm hamişler toplandık Topik Sorumlusu* Üye 21 Haziran 2016 #201 Her aksam az yıycem dyorum dayanamaıorummm 😉))
C celikcelik Daimi Üye Üye 21 Haziran 2016 #203 Hamislerr kız bebis kucagimda yanlış yazılıyor izin vermiyo
M Meleklerin Meleği :) *Tüm hamişler toplandık Topik Sorumlusu* Üye 21 Haziran 2016 #204 Yerım bebısını bızde alsak kucagımızaaa bı mac ızlıorızz cnm cay mısrr
unıca Daimi Üye Üye 21 Haziran 2016 #205 Benim yaramazlar uyudu. duş alıp yaticam. Bu gün sıcaklar beni yordu diye bilirim
M Meleklerin Meleği :) *Tüm hamişler toplandık Topik Sorumlusu* Üye 21 Haziran 2016 #206 Senın bıde cocuklar var cnm allah yardımcın olsun gunluk on kerw dus alıorum ınankı ayyy oluyorum sıcaktan ben
Senın bıde cocuklar var cnm allah yardımcın olsun gunluk on kerw dus alıorum ınankı ayyy oluyorum sıcaktan ben
unıca Daimi Üye Üye 21 Haziran 2016 #207 onları günde kaç kere suya salip çıkarıyorum ben bile bilmiyorum
M Meleklerin Meleği :) *Tüm hamişler toplandık Topik Sorumlusu* Üye 21 Haziran 2016 #208 Ayyyyyy ramazan bıtsın biz hemn tatıle ıstanbull yanıyor yanıoorrrr
M Meleklerin Meleği :) *Tüm hamişler toplandık Topik Sorumlusu* Üye 21 Haziran 2016 #209 Beyza hanım aradaaa ugrayın ozletmeyın kendınızı 😉)) forumda konusyorduk arada da olsaa 😉)) 🙂
M Meleklerin Meleği :) *Tüm hamişler toplandık Topik Sorumlusu* Üye 21 Haziran 2016 #210 Ufaktan bı tas atım forumla ılgılı ama dımı ha