Umudummm. Daimi Üye Üye 21 Haziran 2016 #191 unıca' Alıntı: Ayy şu haftalar çabuk geçse. daraldimmmmm Genişletmek için tıkla ... Cnm nasilsin seninde bu ara bebek asagidaydi demi benimde bebeğin hareketleri aşağıda bide aldığım baskı yapıyor kapsam ki daha randevuma çok var
unıca' Alıntı: Ayy şu haftalar çabuk geçse. daraldimmmmm Genişletmek için tıkla ... Cnm nasilsin seninde bu ara bebek asagidaydi demi benimde bebeğin hareketleri aşağıda bide aldığım baskı yapıyor kapsam ki daha randevuma çok var
M Meleklerin Meleği :) *Tüm hamişler toplandık Topik Sorumlusu* Üye 21 Haziran 2016 #192 sende korkmacnm bısı olmaz allahın ıznıylee yaaa bende hep korku var ama zman gecmıoo dr bır ay sonra gel dedı yuhhh dıesımm var kadınaa
sende korkmacnm bısı olmaz allahın ıznıylee yaaa bende hep korku var ama zman gecmıoo dr bır ay sonra gel dedı yuhhh dıesımm var kadınaa
Umudummm. Daimi Üye Üye 21 Haziran 2016 #193 eda....' Alıntı: sende korkmacnm bısı olmaz allahın ıznıylee yaaa bende hep korku var ama zman gecmıoo dr bır ay sonra gel dedı yuhhh dıesımm var kadınaa Genişletmek için tıkla ... Cnm benim 1.5 ay olacak daha 15 temmuzda randevum en son 3 haziranda gitmiştim büyüdükçe baskı yapiyo galiba aşağı iniyo gibi korkuyorum valla rabbim hayırlısı ile kucahiniza almayı nasip etsin insalhhhh
eda....' Alıntı: sende korkmacnm bısı olmaz allahın ıznıylee yaaa bende hep korku var ama zman gecmıoo dr bır ay sonra gel dedı yuhhh dıesımm var kadınaa Genişletmek için tıkla ... Cnm benim 1.5 ay olacak daha 15 temmuzda randevum en son 3 haziranda gitmiştim büyüdükçe baskı yapiyo galiba aşağı iniyo gibi korkuyorum valla rabbim hayırlısı ile kucahiniza almayı nasip etsin insalhhhh
M Meleklerin Meleği :) *Tüm hamişler toplandık Topik Sorumlusu* Üye 21 Haziran 2016 #194 amın cnm amınn ayyyys sen cok gec gıdıorsunn yaaaaa neden kı ben dayanamam 18 temmuzda benm ama ben dyaannamam 15ınde gıderım kesın hatta 14 :😀D😀:
amın cnm amınn ayyyys sen cok gec gıdıorsunn yaaaaa neden kı ben dayanamam 18 temmuzda benm ama ben dyaannamam 15ınde gıderım kesın hatta 14 :😀D😀:
Umudummm. Daimi Üye Üye 21 Haziran 2016 #195 eda....' Alıntı: amın cnm amınn ayyyys sen cok gec gıdıorsunn yaaaaa neden kı ben dayanamam 18 temmuzda benm ama ben dyaannamam 15ınde gıderım kesın hatta 14 :😀D😀: Genişletmek için tıkla ... Aslında ayda 1 gidiyorum ama doktorum bayram iznine cikacakmis ondan 15 gidicem bu kez çok uzun olacak
eda....' Alıntı: amın cnm amınn ayyyys sen cok gec gıdıorsunn yaaaaa neden kı ben dayanamam 18 temmuzda benm ama ben dyaannamam 15ınde gıderım kesın hatta 14 :😀D😀: Genişletmek için tıkla ... Aslında ayda 1 gidiyorum ama doktorum bayram iznine cikacakmis ondan 15 gidicem bu kez çok uzun olacak
M Meleklerin Meleği :) *Tüm hamişler toplandık Topik Sorumlusu* Üye 21 Haziran 2016 #196 evet yaaa kyamam nasıl dayanacan
Umudummm. Daimi Üye Üye 21 Haziran 2016 #197 Balim cnm allahtan oynuyo iyi olduğunu biliyorum inslahhh bu sorun olmaz
M Meleklerin Meleği :) *Tüm hamişler toplandık Topik Sorumlusu* Üye 21 Haziran 2016 #198 ınsan merak edıoo yaaa
Umudummm. Daimi Üye Üye 21 Haziran 2016 #199 Tabiki cnm seninde çıktı mi göbüs ben artık yemek çok yersen nefes darlığı yaşıyorum resmen sisiyorum 1 hafta sonra 6 bitecek rabbime şükürler olsun
Tabiki cnm seninde çıktı mi göbüs ben artık yemek çok yersen nefes darlığı yaşıyorum resmen sisiyorum 1 hafta sonra 6 bitecek rabbime şükürler olsun
M Meleklerin Meleği :) *Tüm hamişler toplandık Topik Sorumlusu* Üye 21 Haziran 2016 #200 Cnm cıktı yaaa benm ıkız yaaa altı aylık gıbıyım bende cok gıynce ayacıp sısıorım nefesımkesılıor