Tarot falı bakılır Genel Açılımlar için buraya Lütfen...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Tarot falı bakılır;D handanca

tsk ederim canim ozaman benim icin bakarmisin esimi seviyorum oda beni seviyor mu maddi durumumuzu merak ediyorum simdiden tekrar tskler canim esim 02.19.1971 ben 01.10.1971 dogumluyuz

mrb canım ilaç gibisin bu ara bana, benim sorunum yakın bi arkadaşım var onunla bayağı bi sorun yaşayoruz haksız yere duymadığım laf söz kalmadı bu olaylar nasıl gelişecek nasıl olcak o arkadaşım beni suçlamakdan vazgeçecek mi acaba yardımların için şimdden teşekkür ediyorum 🙁

Merhaba handanca

benim burcum koc .. kocaminki yengec

benim evimde kolyem kayboldu aradim aradim ama bi türlü hic bir yerde cikmadi 🙁
ve beni bi süphe basti .. acaba benden baska bir kadin varmi kocamin hayatinda?
gercekten bilmek istiyorum cünki evimizde huzur diye bisey kalmadi

simdiden sana tesekkür ederim .. kolay gelsin

iyi aksamlar herkeze

benim burcum kova ve sevgilimin terazi

bu aralar cok mutluyum gercekten .. bütün günlerim hep gülmekle geciyor ama malesef sevgilimi pek fazla göremiyorum ..
onunla evlenmeyi düsünüyoruz ama annem onu istemiyor .. bana göre laik degilmis ama cok iyi birisi daha simdiye kadar bi hatasini veya baska bir kötülügünü görmedim .. telefonda konusup hayaller kuruyoruz .. en tatlisi cocuklarimiza isim bile düsünmüs 🙂

simdi benim bilmek istedigim acaba gercekten DOGRU birisini buldummu? ve annem ona karsi düsüncelerini degistircekmi? benim annem cok önyargili birisi yaa daha hic tanimiyor onu bile

sana simdiden cok cok cok cok tsk ederim

tsk ederim canim ozaman benim icin bakarmisin esimi seviyorum oda beni seviyor mu maddi durumumuzu merak ediyorum simdiden tekrar tskler canim esim 02.19.1971 ben 01.10.1971 dogumluyuz

cağla30 canım sana yakın bi zamanda bakmışım. üstelik aynı konu için.
istersen onu tekrar bi oku. çünki aynı konu için yeniden açmak belki duymak istediklerini söylememi sağlar. kartlar sık açmayı ben tavsiye etmiyorum. biraz daha zaman geçmeli.

mrb canım ilaç gibisin bu ara bana, benim sorunum yakın bi arkadaşım var onunla bayağı bi sorun yaşayoruz haksız yere duymadığım laf söz kalmadı bu olaylar nasıl gelişecek nasıl olcak o arkadaşım beni suçlamakdan vazgeçecek mi acaba yardımların için şimdden teşekkür ediyorum 🙁

biraz zaman alacak ama düzeleceksiniz. yanlız senin etrafından birini kıskanıyor olabilir bu arkadaşın. bence eskisi gibi ona zaman ayırmıyorsun.
yani sen kötü olduğun için değil onunla eskisi gibi olamadığınız için bu sorunlar oluşmuş canım.

Merhaba handanca

benim burcum koc .. kocaminki yengec

benim evimde kolyem kayboldu aradim aradim ama bi türlü hic bir yerde cikmadi 🙁
ve beni bi süphe basti .. acaba benden baska bir kadin varmi kocamin hayatinda?
gercekten bilmek istiyorum cünki evimizde huzur diye bisey kalmadi

simdiden sana tesekkür ederim .. kolay gelsin

yok canım kimse yok. ama sen böyle düşünemye devam edersen adam çekip gidecek ..
eşinin parasal sorunları var. buda evinizi etkiliyor tabiki.
Lütfen biraz yetinmeyi öğren. yoksa istemedende olsa sende eşine yol verebilirsin.
KOlay günler değil anlıyorum ama. inan güçlü olan taraf sensin.
hadi o mütavazi ve anlayışlı yüzünü göster. kazanacaksın.

iyi aksamlar herkeze

benim burcum kova ve sevgilimin terazi

bu aralar cok mutluyum gercekten .. bütün günlerim hep gülmekle geciyor ama malesef sevgilimi pek fazla göremiyorum ..
onunla evlenmeyi düsünüyoruz ama annem onu istemiyor .. bana göre laik degilmis ama cok iyi birisi daha simdiye kadar bi hatasini veya baska bir kötülügünü görmedim .. telefonda konusup hayaller kuruyoruz .. en tatlisi cocuklarimiza isim bile düsünmüs 🙂

simdi benim bilmek istedigim acaba gercekten DOGRU birisini buldummu? ve annem ona karsi düsüncelerini degistircekmi? benim annem cok önyargili birisi yaa daha hic tanimiyor onu bile

sana simdiden cok cok cok cok tsk ederim

Annen gördüğüyle değil duyduğuyla not veriyor sanıyorum.
ama onların önsezileride çok kuvvetlidir, bunuda atlamak lazım.
seni kimseye layık görmezki canım benim. Sen 4/4 lük bir insan alayıksın onun için. inşallahta öyle olur.
hayatım siz birbirinize inanın ve güvenin annen yola gelecek merak etme. ama güzellikle tamammı. onu üzerek değil.
Kartlar burda işin sana düştüğnü söylüyor. her iki tarafıda ayarlayacak sensin.

slm handanca.bize zaman ayırdıgın için teşekkür edererim sana.benim erkek arkadaşımla aramız biraz açık anlayamıyorum ne düşündügünü ortada hiç bi sorun yoken sogudu benden.ne düşünüyo benim hakkımda ona karşı nasıl davranmalıyım sonumuz ne olacak ilişkimiz hakkkında ne düşünüyo benim hakkımda ne düşünüyo bakarmısın sonumuz ne olacak evlencekmiyiz ayrışlacakmıyız....o boga burcu ben başak burcuyum...benim için dogru bi insanmı....en önemliside ilişkimizin sonu ne olacak..mücadele edip beklemelimiyim yoksa yol yakınken vazmı geçmeliyim....

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri