Tarot falı bakılır Genel Açılımlar için buraya Lütfen...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Tarot falı bakılır;D handanca

slm Aslan la oğlak a bakarmısınız . biz ayrıldık sadece şunu öğrenmek istiyorum tekrar barışma söz konusu olucak mı . konuşabilcekmiyiz . beni unuttumu yoksa hala düşünüyor mu _?

yeniden merhaba handanca.ben 2 aydır süren bir ilişkim var.sonumuz ne olacak evlene bilecekmiyiz.onun burcu boga benim ki başak..benim hakkımda ne düşünüyo evlillik varmı...şimdiden teşşekkür ederim..

merhaba handancım benim burcum ikizler erkek arkadaşım yok aşk hayatım olacakmı bakarsan sevinirim...

selamlar yeni üye oldum dikkatimi çekti bende baktırmak istiyorum ..
ben aslan erkek ark. yengeç biz bir buçuk yılıık ilişkide ciddi düşünürken sebebsiz yere ayrıldık bana göre uzaklık mesafe olunca ayrılıklar oluyor sanırım ayrı şehirlerdeyiz ve istediğimiz zaman görüşme imkanımız olmuyordu. sonuç olarak ne olduğunu söylermisiniz ?

birikimler bunaltmış sizi. tekrar dönüş yapabilir. hayat bu konuda sana yeniden bir süpriz yapacak. umarım bu dönemi şüphe gurur inat gibi duyguları fazla yaşamdan geçirirsin. bunların ölçüsünü ayarlamyamssan mutlu olamassın canım.

slm . terzai ben, koç erkek. iki senelik bir ilişkiden sonra ailelerin isteğiyle ayrıldık 6 ay sonra tekrar barıştık genel olarak bakarmızın . nereye dayanıcak bunun sonu ?

hayatım açıkçası ben bu birleşimin pek iyi olduğunu göremedim. çok taviz vermen gerekebilir.
ona ayak uydurman zaman alacak. evleneceksen bile acele etme derim.
anlaşaırım evet dediğin zaman evlen. yoksa sıkıntılı günler var.

slm Aslan la oğlak a bakarmısınız . biz ayrıldık sadece şunu öğrenmek istiyorum tekrar barışma söz konusu olucak mı . konuşabilcekmiyiz . beni unuttumu yoksa hala düşünüyor mu _?

onu bu kadar düşünmene gerek yok bence. kartlar sorunları çok olan biri olduğunu gösteriyor.
sense onu kafaya takmışsın etrafına bile bakmıyorsun. hadi kendine gel ve gözlerini aç. inan ondan daha iyileri fırsat verirsen süprizler yaşatacak sana.

yeniden merhaba handanca.ben 2 aydır süren bir ilişkim var.sonumuz ne olacak evlene bilecekmiyiz.onun burcu boga benim ki başak..benim hakkımda ne düşünüyo evlillik varmı...şimdiden teşşekkür ederim..

bu sene evlilik kartı çıkmadı canım. senin biraz dinlenmeye ihtiyacın var. her sorununu ona yansıtıp bunaltma. bence güzellik vergi güzel davransın.
aksi takdirde onunda olan sorunları ilişkinizi etkileyebilir.
ilişkine dikkat et yoksa bu günleri arayabilrisin.canlandır biraz.

merhaba handancım benim burcum ikizler erkek arkadaşım yok aşk hayatım olacakmı bakarsan sevinirim...

erkek arkadaşın varda sana göre yok demek istedin galiba🙂
canım 2009 senin için isteklerine kavuşacağın dolu dolu yaşayacağın bir yıl olacak. sakın ola moralini bozma.
bu sene için gerçekleşecek 3 muradın var. keyfini çıkar.

slm handanca benim tekrar falalima bakarmisin kizim icin baktirmak istiyorum dogum tarihi 30.03.93 cok asabi birde okul durumu nasil olacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri