ablacigim banada daha önce bakmistiniz ama ben size eksik bilgi vermistim 🙂
3 mart 86 dogumluyum genel olarak bakmanizi rica ediyorum. Özellikle okulumla ilgili üniversitede okuyorum basarili olabilecekmiyim okulumda okudugum meslekte...
bazen cok sIkiliyorum abla cok bunaliyorum hayattan yok olup gitmek istiyorum son zamanlarda bana hicbisey hayatimda güzel gelmiyor, yasamaktan yoruluyorum bu durumdan bi an önce kurtulabilecekmiyim kendimi odaklanmam gereken konulara yöneltebilecekmiyim.
yurt disinda yasiyorum ve de ileride okulumu bitirince türkiyeye dönmek gibi bi plan var kafamda, bu gerceklesecekmi yasayabilecekmiyim türkiyeye dönersem, mutlu olabilecekmiyim.
cok icine kapanik cekingen biriyim ve bu yüzden cok firsatlari kaciriyorum. etrafimda insan cok ama beni anlayak hic yok kendimi cok yanliz hissediyorum bazen ifade edemiyorum kendimi insanlara karsi. cok gücsüz hissediyorum ablacigim kendimi hayata hayatin zorluklarina karsi cok gücsüz 🙁.
Bana ilgisi olan bi kac erkek var etrafimda bazen kafam karisiyor ilgimi cekmiyorlar ama beni anlayan ilgimi cekebilecek birisi cikacakmi karsima.
biraz uzun yazdim ama umarim kendimi ifade edebilmisimdir
simdiden cok tesekkür ediyorum size