Tarot falı bakılır Genel Açılımlar için buraya Lütfen...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba Handanca

Benim burcum ikizler ve kendimi çok mutsuz hissediyorum çünkü evimde ve işimde sorunlar var biri düzelmeden biri başlıyor, artıyor eksilmiyor yani.
Olan tüm ümitlerimide kaybedicem yakında çünkü hiç bir uğraşım bana çözüm olarak geri dönmüyor.Sürekli her konuda engellerle karşılaşıyorum.Çok sıkıldım ya.Lütfen banada kartlarından bakar mısın?
Teşekkür ediyorum.

Merhaba Handanca

Benim burcum ikizler ve kendimi çok mutsuz hissediyorum çünkü evimde ve işimde sorunlar var biri düzelmeden biri başlıyor, artıyor eksilmiyor yani.
Olan tüm ümitlerimide kaybedicem yakında çünkü hiç bir uğraşım bana çözüm olarak geri dönmüyor.Sürekli her konuda engellerle karşılaşıyorum.Çok sıkıldım ya.Lütfen banada kartlarından bakar mısın?
Teşekkür ediyorum.

İçine düştüğün durum inan kartlara yansımış. Umudunu kaybetme. 4 vakit içinde her iki yerdede dileğin olacak. Heryerde herkesle paylaşma sıkıntılarını. düşman sevindiriyorsun.
birde çok dile getirdiğin vakit sanki ağzına yapışıyor gerçekleşiyor. Olumlu düşün öncelikle.

İşinle ilgili eğer mümkün olursa bir değişiklik yap. bu sana öneri olarakta gelebilir. Diğelim bir işi yaparken başka bir işle ilgilenmeli istediler. O şeyide bi değerlendir.
Yada eline iş değişikliği fırsatı geçerse değerlendir.

Kendine olan güvenini kaybetmeden toparlan derim. yoksa sağlığın bu durumdan olumsuz etkilenir.Hayatını bir düzene al canım kendini çok bırakmışsın.

Ben de tarot fali istiyorum,bakabilir misin?Aslinda hayatimda cok onemli bir sinavim var ve bunun sonucunu cok merak ediyorum birazcik morale ihtiyacim var sanirim.

merhaba handan hanım,

ben sağlığımla ilgili baktırmak istiyorum.uzun yaşayacak mıyım?

bu arada belirtmemişim .burcum oğlak.doğum tarihim 01.01.1983

Son düzenleme:
Ben de tarot fali istiyorum,bakabilir misin?Aslinda hayatimda cok onemli bir sinavim var ve bunun sonucunu cok merak ediyorum birazcik morale ihtiyacim var sanirim.

Bu sınava ilkmi giriyorsun bilmiyorum ama önceden kötü olan bir şeyin sonra lehine olacağını gösteriyor kartlar .. Umarım bu sınav dileğine cevap olur.

Bazen kafan çok olumsuz şeyler için çalışıyor. Oysa negerek var moralsiz yaşamayı. Gülmeyi unutma.

Maddi anlamda sıkıntı çıktı ama bunuda aşamayacak değilsin merak etme. Her şeyi dert edip üzme kendini. İnan o meyvesi kurudu değin ağaç bile yeşillenecek. Hadi bakalım senden istenen gayret yanlızca.

Arkadaşım kartlar bunu nerden bilsin. Biraz makul istekler için açılım yaptırın lütfen

özürdilerim.niyetim öylesine bir mesaj yazmak değildi.aslında tarot baktırmayı da düşünmüyordum ama bir kaç günden beri sağlık ile ilgili sorduğum suallerde elimdeki kartları kullanarak ne kadar fal baktıysam ölüm kartı ya da asılan adam kartı çıktı.istisnasız her soruşumda bu kartlar çıktı.tesadüf olamaz dedim.canınızı sıkmak istememiştim.

özürdilerim.niyetim öylesine bir mesaj yazmak değildi.aslında tarot baktırmayı da düşünmüyordum ama bir kaç günden beri sağlık ile ilgili sorduğum suallerde elimdeki kartları kullanarak ne kadar fal baktıysam ölüm kartı ya da asılan adam kartı çıktı.istisnasız her soruşumda bu kartlar çıktı.tesadüf olamaz dedim.canınızı sıkmak istememiştim.

Yorumcu isen tarot konusunda ÖLÜM kartı : Eski düzenin bitip yeni bir düzene girişi temsil eder. Mesela sıkıntı içindeysen Ferahlıktır, veya ayrı isen birleşmedir.
Asılan Kartı: Kafna taktığın bir sorunda olabilir mesela bu konunun askıya alınmasını bekletilmesini ifade eder. Ters çıkarsa bu kart düzelme daha çabuk olacakır.
Bu tür şeyleri bilmeden kendi canınızı sıkmayın olurmu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri