Tarot falı bakılır Genel Açılımlar için buraya Lütfen...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
handanca abla hoşgeldin
banada bakabilirmisin doğum günüm 13 ağustos genel olarak aşk aile felan çalışmıyorum
15 günü zor doldurdum
şimdiden çok teşekürler

ablacigim banada daha önce bakmistiniz ama ben size eksik bilgi vermistim 🙂

3 mart 86 dogumluyum genel olarak bakmanizi rica ediyorum. Özellikle okulumla ilgili üniversitede okuyorum basarili olabilecekmiyim okulumda okudugum meslekte...
bazen cok sIkiliyorum abla cok bunaliyorum hayattan yok olup gitmek istiyorum son zamanlarda bana hicbisey hayatimda güzel gelmiyor, yasamaktan yoruluyorum bu durumdan bi an önce kurtulabilecekmiyim kendimi odaklanmam gereken konulara yöneltebilecekmiyim.
yurt disinda yasiyorum ve de ileride okulumu bitirince türkiyeye dönmek gibi bi plan var kafamda, bu gerceklesecekmi yasayabilecekmiyim türkiyeye dönersem, mutlu olabilecekmiyim.
cok icine kapanik cekingen biriyim ve bu yüzden cok firsatlari kaciriyorum. etrafimda insan cok ama beni anlayak hic yok kendimi cok yanliz hissediyorum bazen ifade edemiyorum kendimi insanlara karsi. cok gücsüz hissediyorum ablacigim kendimi hayata hayatin zorluklarina karsi cok gücsüz 🙁.
Bana ilgisi olan bi kac erkek var etrafimda bazen kafam karisiyor ilgimi cekmiyorlar ama beni anlayan ilgimi cekebilecek birisi cikacakmi karsima.

biraz uzun yazdim ama umarim kendimi ifade edebilmisimdir

simdiden cok tesekkür ediyorum size

merhaba handanca, rica etsem banada tarot acabilirmisin?2 temmuz d0gumluyum hayatıma bir insan girecek mi, is hayatımda bir değişiklik goruluyor mu? bakarsan sevinirim.. simdiden cok cok tesekkurler..

handanca abla hoşgeldin
banada bakabilirmisin doğum günüm 13 ağustos genel olarak aşk aile felan çalışmıyorum
15 günü zor doldurdum
şimdiden çok teşekürler

Bazı şeylerden tat almadığın belli canım. Ama kendini bu kadar rahatsız edersen hasta olursun.
Olan şeyler, aksaklıklara karşıda çok fevri tepki verme. sen zararlı çıkıyorsun. Bu dönem geçicidir. Hiçç moralini bozma. 2 vaktin daha var. sonra feraha çıkış görünüyor. Bu dönemde sevinçli görün tebessümlü ol. Değilsen bile öyle ol. Düşmen sevindirme. Biraz kendini bu yönde göster insanlara.

Öncelikle kendine öz güven telkin et. Aslında bu bahsettiğim şeyler senin iç yapında zaten mevcut. Ama sen kendini o kadar bıramışsınki bunları aklına bile getirmiyorsun.
Bana sorarsan 2 aya kadar hayatını toparlaman için güzel fırsatlar yola çıkıyor. sende bunları değerlendir oldumu. Bu kısmı halledersek gerisi ip söküğü gibi gelecek. Önce kendimizi değişteceğiz yani.

ablacigim banada daha önce bakmistiniz ama ben size eksik bilgi vermistim 🙂

3 mart 86 dogumluyum genel olarak bakmanizi rica ediyorum. Özellikle okulumla ilgili üniversitede okuyorum basarili olabilecekmiyim okulumda okudugum meslekte...
bazen cok sIkiliyorum abla cok bunaliyorum hayattan yok olup gitmek istiyorum son zamanlarda bana hicbisey hayatimda güzel gelmiyor, yasamaktan yoruluyorum bu durumdan bi an önce kurtulabilecekmiyim kendimi odaklanmam gereken konulara yöneltebilecekmiyim.
yurt disinda yasiyorum ve de ileride okulumu bitirince türkiyeye dönmek gibi bi plan var kafamda, bu gerceklesecekmi yasayabilecekmiyim türkiyeye dönersem, mutlu olabilecekmiyim.
cok icine kapanik cekingen biriyim ve bu yüzden cok firsatlari kaciriyorum. etrafimda insan cok ama beni anlayak hic yok kendimi cok yanliz hissediyorum bazen ifade edemiyorum kendimi insanlara karsi. cok gücsüz hissediyorum ablacigim kendimi hayata hayatin zorluklarina karsi cok gücsüz 🙁.
Bana ilgisi olan bi kac erkek var etrafimda bazen kafam karisiyor ilgimi cekmiyorlar ama beni anlayan ilgimi cekebilecek birisi cikacakmi karsima.

biraz uzun yazdim ama umarim kendimi ifade edebilmisimdir

simdiden cok tesekkür ediyorum size

Tabiki bu beklentilerini öyle bekleyerek gerçekleştirmen mümkün değil. Gelecek için süper kartlar çıktı . Fakat bu dönemi ciddi olarak akıllı davranarak geçir.
Kararlarını fazla düşünme. Sana artısı ve eksisini düşün al sonra kararını. Çok inceleme yani.

Güç kartımızda çıktı. Bunları yapacak güçte akılda sende var. Duygusal davranışlardan kurtul ve sağlıklı şeyler düşün. Kararmsar olma sakın canım. Yoksa gelen fırsatların farkında olamazsın.

Kartlar gelecek için güzel şeyler gösteriyor. Ufkunu geniş tut. BU karışık dönemin geçici. İlle iniş çıkış olacak. Bunlarda hayatın bir parçası . sen kendine güven önce. Bazı olaylar karşısında yetersiz kalmanın sebebide bilgisizlikten. Kendini eksik gördüğün konularda geliştir. Öz güvenini bu şekilde daha rahat kazanırsın.

merhaba handanca, rica etsem banada tarot acabilirmisin?2 temmuz d0gumluyum hayatıma bir insan girecek mi, is hayatımda bir değişiklik goruluyor mu? bakarsan sevinirim.. simdiden cok cok tesekkurler..

Öncelikle bu dönem insanlara karşı yanlış davranışlar içinde olduğunu söylemeliyim. Onları eleştirirken çuvaldızı kendine batır. Sonrada ben ne yaptım demek için.
Bu huyunu düzeltirsen bu çevrende olumlu değişiklikler getirir.

Çalışman ve kendini geliştirmen gereken bir dönem. Çünkü bu geleceğini etkileyecek ve ona zemin hazırlayacak. İşi kendin için yetersiz görüyorsn değiştir derim. Kendini bul işte yani. Zamanını da kendinide geliştir.
Aşk hayatına gelince 3 vakit içinde sana güzel bi gelişme çıkıyor. Öyleki 3 muradın birden olacak. Şuan yada bu aralar ani bişey bekleme. Zamanı var. Nedense iş kusuna daha ağırlı verdi kartlar. Sende gereken önemi ver derim.

Şimdilik yıldızın düşük çıkıyor. Ama bu hep böyle gidecek değil. SEn sakın üzülme.
Yanlız kendini bırakma. Biraz sanki olduğun şartlara göre kendini ayarlıyor gibisin. Öyle olmamalı sen bişeyler yapıp hyatına renk katmalısın. Yoksa beklediğin kişi zaten ayağına gelmeyecek.

Ozaman sen sosyalitelerini artır derim. Kendine bak ve geliştir. Poztij gücü anlatan kitaplar okumanı tavsiye ediyorum canım. Yeni yeni şeyler sana göre. Birazda içindeki duygusallıtan kurtul. Güçlü görün çevrene.

Huzur ve mutluluk için 2 vakit çıkıyor. Umarım bunu görecek enrjide olur ve değerlendirirsin.
selam handancam. teşekkürler. beni merak ettiğim fallardaki bu iki vakit çıkar yaa. bu vakit 2ay mı yoksa 2 yılmıdır acaba ? bu konuda ne dersin? beni aydınlatırsan sevinirim.

Bazı şeylerden tat almadığın belli canım. Ama kendini bu kadar rahatsız edersen hasta olursun.
Olan şeyler, aksaklıklara karşıda çok fevri tepki verme. sen zararlı çıkıyorsun. Bu dönem geçicidir. Hiçç moralini bozma. 2 vaktin daha var. sonra feraha çıkış görünüyor. Bu dönemde sevinçli görün tebessümlü ol. Değilsen bile öyle ol. Düşmen sevindirme. Biraz kendini bu yönde göster insanlara.

Öncelikle kendine öz güven telkin et. Aslında bu bahsettiğim şeyler senin iç yapında zaten mevcut. Ama sen kendini o kadar bıramışsınki bunları aklına bile getirmiyorsun.
Bana sorarsan 2 aya kadar hayatını toparlaman için güzel fırsatlar yola çıkıyor. sende bunları değerlendir oldumu. Bu kısmı halledersek gerisi ip söküğü gibi gelecek. Önce kendimizi değişteceğiz yani.
saol ablacım atlatıcam kendimide değiştiricem eminim yani inş..

ii gunler benim hayatimda suan kimse yojk ama kalbimde sevdigim bi insan var suan ayriyiz onunla durumumuz ne olacak o insan benim hakimdane duşunuyo beni seviyomu hala takrar onunla bi birliktelik varmi bakarsaniz sevinirm ben o insanin benim hakkimda gerçek duşuncelerini merak ediyorum seviyomu sevmiyomu diye bana tekrar donmeyi duşunuyomu ne yapmam gerekiyo ondan vazgeçip hayatima onsuz mu devam etmeliyim yojksa onu beklemeye devam etmelimiyim o boga burçluben başak

sevgili handanca bende yeni üyenizim 10.01.1973 doğumluyum oğlak burcuyum eşim balık burcu işlerimiz hep ters gidiyor . kendi evimiz olucakmı iş bulabilecekmiyim yardımcı olursan biraz umut bulacağım çok teşekkür ederşm

ceyda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri