Tarot falı bakılır Genel Açılımlar için buraya Lütfen...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aßLacıM burcuM ßoqA.aşK,para,saqLıK,iş.. qeNeL oLaraK bakar MısıN.. şiMdideN teşekkürLer

Siyah günler beyaza dönecek şükür. Sakın kendini bırakma. Güzel güner yakındır.
Hangi konuda tam anlayamadım bir konuda alacağın yanlış bir karar seni zora sokabilir.
Kararlarını iyice düşünerek al canım.

Herkafadan bir ses çıkıyor sanki. Boşver onları sen hayatın sana getireceği şeyleri düşün. Moralinizde bozma. Çoğu şeyleri vaat edenlerede inanma. sonu hüsran olabilir.

Resmi bir konudada başarı görünüyor. Buda çok sevindirici olacak . Umarım işinle ilgilidir. Aşk konusunda yeşil günler için az zaman canım.

Sevgili Handan hanim benim icin de Tarot kartlariniza baka bilirmisiniz ? Bundan 2 ay önce Adanadan Gaziantepe yerlesdik, ben o sira Nisanliydim, Nisanlim da Antepde yasiyor ama onun bana karsi ilgisizligi ve umursamaz tavrindan sonra rest cektim ona Nisani attim yinede hala icimde ona karsi birseyler var gibi emin de degilim hem nefret hem sevgi var o cünki.Tekrar barismak icin hic birsey yapmadi acaba onunla tekrar bir bilseme söz konusumu ve olursa da iyi olacak mi benim icin? Diger bi konu da Is acaba burda evde oturmakdan kurtulacakmiyim?
Benim burcum Ikizler dogum tarihim 22 Mayis1987

Simdiden cok tsk ederim size...

Sevgili Handan hanim benim icin de Tarot kartlariniza baka bilirmisiniz ? Bundan 2 ay önce Adanadan Gaziantepe yerlesdik, ben o sira Nisanliydim, Nisanlim da Antepde yasiyor ama onun bana karsi ilgisizligi ve umursamaz tavrindan sonra rest cektim ona Nisani attim yinede hala icimde ona karsi birseyler var gibi emin de degilim hem nefret hem sevgi var o cünki.Tekrar barismak icin hic birsey yapmadi acaba onunla tekrar bir bilseme söz konusumu ve olursa da iyi olacak mi benim icin? Diger bi konu da Is acaba burda evde oturmakdan kurtulacakmiyim?
Benim burcum Ikizler dogum tarihim 22 Mayis1987

Simdiden cok tsk ederim size...

Ben açıkçası düşündüğün kişi ile tekrar br gelecek görmedim. Şu ana kadarda sessiz kalması onun sana karşı tavrını açıkça gösteriyor.

2 vakit içinde duygusal anlamda güzel bir gelişme yaşayacaksınız. Eğer bu eski kişi dönerse tavırlarınızı ve isteklerinizi açıkça konuşun. İŞ konusundada gelişme var ama hemen değil. Gelecek teklifi ise mantıklı olarak düşünüp kararınızı verin. Geçici bir iş olmaz en azından.

İnanın aslında çok güçlü bir yapınız var . Yıldızınız düşük o sizi çok etkiliyor. Nazarada geliyorsunuz. Felak ve Nas surelerini bolca okuyunuz. Kendinizi dahada hafif hissedeceğiniz gibi o ağırlık durumuda inşallah kalkacak.

Son düzenleme:
Handanca

Merhaba handanca

Banada tarot açarmısın? bir dileğim var işle ilgili.Bir uğraşım var yani bir hayalim ..acaba gerçeğe döner mi yoksa boşuna mı uğraşıyorum onu merak ediyorum.Şimdiden teşekkür ederim emeğin için.Sevgiler.

Ben açıkçası düşündüğün kişi ile tekrar br gelecek görmedim. Şu ana kadarda sessiz kalması onun sana karşı tavrını açıkça gösteriyor.

2 vakit içinde duygusal anlamda güzel bir gelişme yaşayacaksınız. Eğer bu eski kişi dönerse tavırlarınızı ve isteklerinizi açıkça konuşun. İŞ konusundada gelişme var ama hemen değil. Gelecek teklifi ise mantıklı olarak düşünüp kararınızı verin. Geçici bir iş olmaz en azından.

İnanın aslında çok güçlü bir yapınız var . Yıldızınız düşük o sizi çok etkiliyor. Nazarada geliyorsunuz. Felak ve Nas surelerini bolca okuyunuz. Kendinizi dahada hafif hissedeceğiniz gibi o apırlı durumuda inşallah kalkacak.

Tsk ederim Handan hanim elinize yüreginize saglik. Cok güzel seyler demissiniz.

Merhaba handanca

Banada tarot açarmısın? bir dileğim var işle ilgili.Bir uğraşım var yani bir hayalim ..acaba gerçeğe döner mi yoksa boşuna mı uğraşıyorum onu merak ediyorum.Şimdiden teşekkür ederim emeğin için.Sevgiler.

Zamana bağlı bu dilek ama olmayacak şeyde değil. Çünki gelecekte güzel bir mevki görülüyor size.

Burcunu belirtmemişsin ama sezgisel anlamda güçlü gördüm seni. bu özelliğinin farkında isen gücünü kullan ve içinden gelen sese kulak ver canım.

İş için yanında birini düşünüyorsan o kişiye dikat et derim. Vaat verici bir tip sanki.
Kendinden başka kimsenin sözlerine inanma.
Bu arada 2 büyük insanın bu konuda sana yardımı olacak canım.

yorumun için tşkler.bu kurs şubat gibi bitecek.sertifika alabilecmiyim diyede sormuştum.çıkmadımı acaba.birde başka iş demişsiniz.yanlış anlamadım dimi.kursla alakası yok.hayırlısı tabi.tşk.ler.

Selam handanca zahmet olmassa banada bakarmısın burcum yengeç genel olarak bakarsan sevinirim şimdiden teşekkürler🙂

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri