Tarot falı bakılır Genel Açılımlar için buraya Lütfen...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba handanca ismim birgül oğlak burcuyum eşimin adı serkan balık burcu (GERCEK DOĞUM GÜNÜNE GÖRE) oğlum 21 nisan 2008 boğa burcu maddi sıkıntılarımız var bu zor zamanlar bu parasızlık ne zaman bitecek eşimle aram nasıl olcak kaynanamla suan küsüz bu olay nolcak yorumlarını bekliyorum canım teşekkürler

yorumun için tşkler.bu kurs şubat gibi bitecek.sertifika alabilecmiyim diyede sormuştum.çıkmadımı acaba.birde başka iş demişsiniz.yanlış anlamadım dimi.kursla alakası yok.hayırlısı tabi.tşk.ler.

Merhaba handanca ismim birgül oğlak burcuyum eşimin adı serkan balık burcu (GERCEK DOĞUM GÜNÜNE GÖRE) oğlum 21 nisan 2008 boğa burcu maddi sıkıntılarımız var bu zor zamanlar bu parasızlık ne zaman bitecek eşimle aram nasıl olcak kaynanamla suan küsüz bu olay nolcak yorumlarını bekliyorum canım teşekkürler

Yaşadıklarının hepsi gelip geçici şeyler canım. Eşin biraz rahat biri. Sen herşeyi daha ciddiye alıyorsun. Oyüzden olaylar karşısında öfkeye kapılman çok normal.
Biraz daha sakin tavrınlara olaylara bak. Bu hanende huzursuzluk yaratır sonra toplaymassın canım.
Mücadele edeninde fedekarlık edeninde senin görünmen elbette sana bazı faturalar çıkartıyor. öneclikle sağlığına dikkat et. bak hasta olursun. sen oğluna lazımsın canım.

Eşinlede düzgünce konuş. inan güzel güzel anlatınca seni tutar o.
Evine düşkün ama oda iki arada kalıyor. Yapıcı olan taraf sen olmaslısın yine.
Şuan problemler gerçekten büyük olsada 2 vakit içinde toparlanmanız olacak inşallah.

teşekkur ederim onu gormemişim şimdi okudum peki genel bi açilim yapabilirmiyiz başak burçluyum ben gelecek gunlerde beni neler bekliyo

ya sinir oldum kendimeee...şifremle girmemişim iki saattir bu bölümü arıyorum. bilgisayarımın bozuk olması bunalttı artık.

canım benimm, rica etsem bana da bakarmısın..Adım Mine. Burcum Aslan (29 Temmuz 1979) Erkek arkadaşım Balık burcunda...İş durumumu ve evlilik durumumu çokk merak ediyorum. birde çocuk sahibi olup olmayacagımı..bulundugum yerden tayin aldırabilecekmiyim...seni kızdıracak şeyler sormak istemiyorum ama şimdiden teşekkür ederimm

bende istiyorum adım kader oğlak 19 yasındayım teşekkürler pardon abla bnm aşk falıma bakmışsın ben 15 gün beklerim çok teşekkürlerr

Son düzenleme:
mrb Handancım naıslsın? çok sevindim tekrar başlamanıza. önceden bahsttiğim kişi... ben ikizler arkadaş balık burcunda... şu an ne düşünüyor merak ediyorum halen bir atılım yok. problemlerini halledebilmişmi.. benden uzak durması günü birlik ilişki yaşayamayacağını anladığı için mi yoksa gerçekten problemleri olduğundan dolayı mı beni mahvediyor.... ne yapacağımı şaşırdım iyi bir insanmı ? pişman oluup gelecekse düşüncem ama gelmeyecekse ve kişiliği iyi değilse vazgeçicem....bu defaki yorumunuza göre karar vercem artık.. eğer bu insandan bana hayır çıkmayacaksa başka kıymetimi bilen kişi çıkacakmı? onu çözeceğiz demiştiniz gerçeten çözülebilecek ve buna değecek bir insanmı
bu arada diğer kısma mesaj atmıştım sabırsızlıkla bekliyordum buraya olması gerektiğini yeni öğrendim... merakla yorumlarınızı bekliyorum.
görüşmek dileğiyle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri