Tarot falı bakılır Genel Açılımlar için buraya Lütfen...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
merhaba handanca bende tarot baktırmak ıstıyorum bu ayın 30unda evlenelı tam 1 yıl olacak esım basak burcu bende basak burcuyum suanda bebek düşünüyoruz acaba ne zaman olacak bunu ögrenmem mümkünmü çok merak edıyorum sımdıden tesekkürler

teşekkür ederim handanca.birde aklımda bir soru var.bişeyler yazarmısın yoksa 15 gün sonramı sorayım sana.ben evdeyim ne çevrem var ne arkadaşlarım bu sene bitmeden ilişkiye başlıycakmışım demişsin inş.ama bu nasıl olucak çok ama çok merak ediyorum.cevaplarsın inş.allah.bu ilişki evliliklemi sonuçlanıcak.teşekkür ederim.bana kızmazsın inş.sosyal ve çevrem olmadığı için soruyorum.

Kısmetin nerden geleceği valla hiç belli olmaz. Neden çevrem yok diyorsun. Olmayacak bişey değilki. İnsanlarla kaynaşman lazım. Yanlızlık nereye kadar. Bu işe Selam vererek başla komşularına mesela..

merhaba handanca 1 yıllık evliyim ben ikizler eşimde akrep burcu bebek planlıyoruz eşimle acaba olcakmı çok merak ediyorum şimdiden çok teşekkür ederim🙂

handancam ablam banada bakmanı istiyorum...bakınca öyle rahatlıyorum ki 😀 ben başak sevgilim terazi.4 aylık bir beraberliğimiz var..bu ilişkide bizi neler bekliyor...ciddi bişeyler olcakmı...şimdiden teşekkürler..

slm hnadanca bugün parterimle kavgaettik bundan sonra ilişkimizin durumu ne olacak tamammen bittimi acaba..başak burçluyum ben...hayatımda degişik şeyler istiyorum artik nezaman huzura erecegim ben ..

Son düzenleme:
handancam ablam banada bakmanı istiyorum...bakınca öyle rahatlıyorum ki 😀 ben başak sevgilim terazi.4 aylık bir beraberliğimiz var..bu ilişkide bizi neler bekliyor...ciddi bişeyler olcakmı...şimdiden teşekkürler..

Bu konuda hemen bir gelişme yok canım. Ama bazı olaylar zamanla seni öyle maotive edecekki. Hatta özellikle yakınındaki 3 kişininde ortak sevinçleri olacak.
Parasal harcamalarda dikkatli ol.
Diş bölgende tedavilik bir durum oluşabilir.
Ani hareketlerdende kaçın derim.
Sevdiğin inında oluşan sorunları yavaş yavaş çözümleniyor. Akıllıca hareket eden biri.
Bazı cümleleri seni yürekten vuruyor sanki. Bu iyi anlamda tabiki🙂
Sende arada sivri dilli olsanda genelinden senden menmun. O sivri cümlelerine gelince daha güzel cümleler kurarsan daha iyi olur ilişkin için.

slm hnadanca bugün parterimle kavgaettik bundan sonra ilişkimizin durumu ne olacak tamammen bittimi acaba..başak burçluyum ben...hayatımda degişik şeyler istiyorum artik nezaman huzura erecegim ben ..

Yok canım tamamen bitiş yok ama dikkatli olmanız lazım. Onun Burcunu belirtmemişsin. İlişkilerde burç istiyorum biliyorsun.
Sende kafanda çok olumsuz düşüncelerle dolusun. Neden böyle yapıp huzurunu bozuyorsunki.
Bu tartışmadan ders alın. Vede büyük tartışmalardan kaçının. Baktın böyle bir tartışma oluşmak üzere. Hemen sus. uzatma. Biraz sakinleşince daha iyi konuşursunuz.
Laf yarışına girme canım yaaa..
Şuan için bu ilişkiyi iyi temel üzerine oturtmaya bak. Sonra evliliği düşün derim.
Huzur istiyorsan önce senin değişmen lazım. Göreceksin sen sevgini verdikçe sevgi alacaksın canım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri