Tarot falı bakılır Genel Açılımlar için buraya Lütfen...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
düşündüğüm şeyi yapmadan önce onun halen beni sevdiğinden emin olmak istiyorum Handanca hanımcım. eğer evet halen seni seviyor düşünüyor ama senden adım bekliyor diyorsnaız yaparım

kendini iyi hissettiğinde bu isteğini yeniden yaz bana. Lütfen güzel şeyler düşünrek motive et ve öyle yaz bana

canım Handanca ablacım
şu an kendimi iyi hissediyorum ve iyi şeyler düşünüyorum şu an.sevdiiğim balık burcu ben ikizler... halen beni seviyor ve beni düşünüyor mu. beni ne zaman aramayı düşünüyor sorunlarını halledebilmiş mi? ben onu herhangi birşeyi bahane ederek arasam tuhaf kaçar mı (ben arayıpta seninle tekrar görüşme fırsatı versek birbirimize demiş olsam beni yanlış değerlendiirir mi) ondan haber mi beklemeliyim.

benim bucum boğa onunki yengeç şimdilik sadece bi etkileşim var ilersinde bişiler yaşar mıyım bilmek istiyorum ki onu görmek için camdan ayrılmıyorum o da çok çıkıyor ama tam ne olacak bilemiyorum çok içine kapanık handan abla yardımlarını bekliyorum
şimdiden tşk 🙂
48 37 77:grev:

Son düzenleme:
merhaba handanca burcum terazi şu kalan son dört ayda hayatımda değişiklikler olucakmı.olumlu yada olumsuz.şimdiden teşekkür ederim.

canım Handanca ablacım
şu an kendimi iyi hissediyorum ve iyi şeyler düşünüyorum şu an.sevdiiğim balık burcu ben ikizler... halen beni seviyor ve beni düşünüyor mu. beni ne zaman aramayı düşünüyor sorunlarını halledebilmiş mi? ben onu herhangi birşeyi bahane ederek arasam tuhaf kaçar mı (ben arayıpta seninle tekrar görüşme fırsatı versek birbirimize demiş olsam beni yanlış değerlendiirir mi) ondan haber mi beklemeliyim.

Kartlarımız güzel çıktı.
Bekleyecek gücün varsa biraz bekle canım. oseni arayacak. 3 vakit beklemişsin. Az daha bekle. Sana büyük bir ihtimal telefonla ulaşacak.

Senden tek istediğim yüksek moralle hayata sarılman. Ayın 23.üne kadar arama olmassa saat 3 civarı 24 ünden sonra istediğin gün araman mümkün.
Bu arada Mesajla değil telefonla konuşarak ulaş ona. Hiçbir bahanen yoksa rüyalarına bu aralar çok girdiğini bu nedenle merak ettiğini söyle mesela..
Sonra gerçeği açıklarsın.
İlk telden istediğin sonuç alamazsan o sana dönüş yapıp telefonla tekrar seni arayacak.. Hayırlı sonuçlar olacak canım inşallah. elele verip çözeceğiz onu.

benim bucum boğa onunki yengeç şimdilik sadece bi etkileşim var ilersinde bişiler yaşar mıyım bilmek istiyorum ki onu görmek için camdan ayrılmıyorum o da çok çıkıyor ama tam ne olacak bilemiyorum çok içine kapanık handan abla yardımlarını bekliyorum
şimdiden tşk 🙂
48 37 77:grev:

Yok hayatım birliktelik çıkmıyor. Ama ille onu tanımak istiyorsan ilk adımı sen at. Ayıp değilki bu.
Ama bir gelecek yok.
Eline geçecek bir para seni çok sevindirecek. Birde sadaka vermeni tavsiye ediyorum canım. Başından bela uzaklaşacak.
Bu aralar düzensiz ve dikkatsizsin. hemen kendine gel vede toparlan. Hayal dünyasında yaşamktanda vazgeç.
İlişki yaşayacağın insan yakın bir zamanda karşına çokcak zaten. aceleci olma sen.

merhaba handanca burcum terazi şu kalan son dört ayda hayatımda değişiklikler olucakmı.olumlu yada olumsuz.şimdiden teşekkür ederim.

evet bu yıl bitmeden sen bir ilişkiye başlamış olacaksın.
Fazla inceleme insanları canım. Yoksa kimseyi hayatımıza alamayız.
Biraz daha rahat gördüm seni kartlarda. Geçen açılımdan daha güzel kartlar.
Arada kayfini kaçıracak küçük olaylar yaşasanda üzerinde durma oldumu.
Bu sene kader çarkın tam dönecek. Artık değişim zamanıdır.
Hayata daha olgun daha ciddi bakacaksın.
Olaylarda senin lehine gelişecek.
Para sevincin var..

canım ablacım
çok ama çoookkkkkkkkkkkkk teşekkkür ederim dilleirne yüreğine sağlık inşallah elele verip aşalım busorunu ablam yoksa çok üzülüyorum onun beni üzmeyeceğini hissettiğim için
bu kadar dert ediyroum ve onunla yeni bir hayata merhaba demek istiyorum

teşekkür ederim handanca.birde aklımda bir soru var.bişeyler yazarmısın yoksa 15 gün sonramı sorayım sana.ben evdeyim ne çevrem var ne arkadaşlarım bu sene bitmeden ilişkiye başlıycakmışım demişsin inş.ama bu nasıl olucak çok ama çok merak ediyorum.cevaplarsın inş.allah.bu ilişki evliliklemi sonuçlanıcak.teşekkür ederim.bana kızmazsın inş.sosyal ve çevrem olmadığı için soruyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri