Handanca hanımcım, öncelikle bilgileriniz için teşekkür ederim. Sitedeki birbirinden değerli bilgiler için de teşekkürler gerçekten öğrenilmesi gereken o kadar çok bilgi var ki bu sitede. sizin aracılığınızla da admine teşekkür etmek istedim.
önceki bakım sonucunda arkadaşımın bir takım sorunları olduğunu söylemiştiniz geçen süreçte bu sorunları halledip halletmediğini ve şu an ikimizle ilgili ne düşündüğünü merak ediyorum. ondan halen haber gelmeyince meraklanıyorum. onunla ilgili yapmak istediğim bir şey var fakat cesaret edemiyorum çıkmazda kalıyorum (sevgine sahip çık demiştiniz fakat ondan hiç bir haber gelmeyince hiç bir şey yapamıyorum beni bu konuda aydınlatabilir misiniz ondan adım bekliyorum, çünkü ben adım atarsam peşinden koşmuş gibi hissedicem kendimi bunu da gururuma yediremem fakat tabiki bir arasa bir gelse elimden geleni yapcam) burcum ikizler, onun ki balık. bu konuyla ilgili tekrar tekrar rahatsız etmeyeceğim sizi ama bu aralar gerçekten baktırmaya çok ihtiyacım var sizin manevi desteğiniz bana çok büyük destek.
öpüyorum