Selam, son gelismeler, dun aksamdan beri ona abi demeye basladim. Tabi okulda hocam diyorum. Bugun 12 den aksam 5 e kadar onun yanindaydim o bir ara derse gitti ben odasinda kaldim. Anahtari yine bana verdi sinifin kapisini acmami istedi, ders bitiminde arkadasi aradi anahtari ona benim getirmemi istedi. Ben yukari cikacakken onu beklememi istedi, beraber ciktik. Birseyi farkettim sanki cuma gunu benle o konusmayi yapan adam yoktu karsimda, odaya girdikten sonra hosgeldin diye bir saeki varmis ezginin gunlugunun onu acti, baska sarkilarda acti hepsi ask sarkisiydi, sana hic sarki yazan oldu mu dedi, ogrendim onada yazan olmamis okulda canimi sikan arkadas vardiya cocugu pisman etti bana yanlis yaptigina laflariyla dovdu bana bugun cok keyiflisin bu halin cok hosuma gidiyor dedi. Bu arada benim facesime surekli bakiyormus laf araainda bunu ogrendim. Yanimiza erkek arkadaslar gelince abim dedi bana onlarin yaninda, keyifliydi ya, mutluydum ben bugun, bugun bana yine iyi hissettirdi, bi ara icimden ona oyle bir sarilmak geldi ki, ozel bir sebepten degil boyle anlatamam ya 🙂