Yaşınız benden büyük galiba o yüzden sakıncası yoksa ablam demek istiyorum, Ablam hayat bu belli mi olur bir gün belki o güzel haberi veririm... Umudumu tamamen kesmedim ama ..... siz çok iyi birisiniz, çook teşekkürlerCnm ne bilim hakkinda hayrlisi olsunda guzrl haber bekliyduk nasip boyleymis
Bende sizi sevdim 🙂 abla dememe gerek yokmuş gerçekten 🙂 ama böyle ablam gibi hissettim sizi yani bana karşı tavrınız böyle çok sıcak samimi geldi 🙂 Aldığım kararı uyguluyorum, derslerime daha fazla yoğunlaştım 🙂 ekstra çalışmalara da tabikide 🙂 bizim yüksek lisans arkadaşlarının çalışmalarına da dahildim, hani onun öğrencilerinin 😉 cuma günü bizim hocayı biraz sinirlendirdim 🙂 çok kasıtlı değildi ama tepkisini merak ediyordum 🙂 Kuzenimin bana hediye aldığı kral tacı şeklinde taşlı bir yüzük vardı cuma günü o yüzüğü tskmsk istedim hem kıyafetime uygundu hemde dediğim gibi tepkisi ne olacaktı ? Onun yanında hocalar varken parmağımda yüzüğü gördü 🙂 ben ona pek bakmadım yani onunla pek muhabbete girmedim arkadaşları dinliyordum ki ilk atağğı yaptı, çok konuşuyorsun biraz susarmısın dedi, bende tabiki de haklısınız susmalıyım dedim 🙂 arkadaşları dinlemeye devam ettim 🙂 Bu sonra geldi benim yanıma oturdu öğle arasında da bizim arkadaşlara hadi birşeyler içmeye gidelim dedi, kafeye gittik karşısında oturuyordum birden bana dödü o parmağındaki ne ? kimin hediyesi, kim taktı onu parmağımına dedi ? bunları bir nefeste söyledi 🙂 bende büyük bir pişkinlikle yüzük dedim : D o da dedi ki biliyorum onun ne olduğunu sağ parmağına takmışsın onunda ne anlama geldiğini biliyorum, bunu parmağına takan kişi demek istemiş ki etrafa bu kızın başı bağlı, bunun gönlünün sahibi benim demek istemiş onuda biliyorum dedi, ama bunları söylerken biraz gergindi hissettim bunu.. Dayanamadım kuzenimin hediyesi dedim ama duymadı. Yanımızda arkadaşım vardı adı Serkan, onında öğrencisi, ona döndü dedi ki, Serkan kim takmış bu yüzüğü sen bilirsin, kimmiş, şöyle sopalık tam dövülmelik mi, dayaklık bir tip mi ? yoksa bağrımıza mı basacağız dedi 🙂 arkadaşım da sağ olsun, hocam kuzen diyor ama kesin kuzen ayağına sevgili ayağıdır dedi, ben yine dayanamadım sevgilim olsa söylerdim saklıyacak halim yok dedim ama pek ikna olmadı... Ama sonra ne oldu bölüme geldiğimizde bizi çalıştıran bir abimiz var ona dedeki tuğçem benim kardeşim gibi onu iyi çalıştır 😕 işte böyle.... Beni nasıl görüyor hala muamma ama onu sinir etmek çok hoşuma gitti 😀
Valla öyle diyorsunuz bende öyle olmasını istiyorum ama adam bana her mesajda kardeşim kardeşim diyip duruyor, işin kötü tarafı ben bir gn abi demeye başlarsam hiç çıkışımız olmayacak, önceden abi olarak görüyordum ama bu şüpheler başladığından beri ortada kaldı ne abi ne sevgili, sevgili gözüyle bakıyorum hoooop kardeşiiiiim diyor bende bitiyor 🙁kesinlikle seviyorrr bence acilana kadar bekle 🙂
Valla öyle diyorsunuz bende öyle olmasını istiyorum ama adam bana her mesajda kardeşim kardeşim diyip duruyor, işin kötü tarafı ben bir gn abi demeye başlarsam hiç çıkışımız olmayacak, önceden abi olarak görüyordum ama bu şüpheler başladığından beri ortada kaldı ne abi ne sevgili, sevgili gözüyle bakıyorum hoooop kardeşiiiiim diyor bende bitiyor 🙁
Canm nnm bnde seni sevdim .kiskaniyr yani seni cnm inan bn suan senden bekliyrum cunki bn seni seviyr diyerek yonlndrmk istemiyrum cunki senin herseyi fark etcegin zamn var nn onu bekliyrum opuyorum cnmBende sizi sevdim 🙂 abla dememe gerek yokmuş gerçekten 🙂 ama böyle ablam gibi hissettim sizi yani bana karşı tavrınız böyle çok sıcak samimi geldi 🙂 Aldığım kararı uyguluyorum, derslerime daha fazla yoğunlaştım 🙂 ekstra çalışmalara da tabikide 🙂 bizim yüksek lisans arkadaşlarının çalışmalarına da dahildim, hani onun öğrencilerinin 😉 cuma günü bizim hocayı biraz sinirlendirdim 🙂 çok kasıtlı değildi ama tepkisini merak ediyordum 🙂 Kuzenimin bana hediye aldığı kral tacı şeklinde taşlı bir yüzük vardı cuma günü o yüzüğü tskmsk istedim hem kıyafetime uygundu hemde dediğim gibi tepkisi ne olacaktı ? Onun yanında hocalar varken parmağımda yüzüğü gördü 🙂 ben ona pek bakmadım yani onunla pek muhabbete girmedim arkadaşları dinliyordum ki ilk atağğı yaptı, çok konuşuyorsun biraz susarmısın dedi, bende tabiki de haklısınız susmalıyım dedim 🙂 arkadaşları dinlemeye devam ettim 🙂 Bu sonra geldi benim yanıma oturdu öğle arasında da bizim arkadaşlara hadi birşeyler içmeye gidelim dedi, kafeye gittik karşısında oturuyordum birden bana dödü o parmağındaki ne ? kimin hediyesi, kim taktı onu parmağımına dedi ? bunları bir nefeste söyledi 🙂 bende büyük bir pişkinlikle yüzük dedim : D o da dedi ki biliyorum onun ne olduğunu sağ parmağına takmışsın onunda ne anlama geldiğini biliyorum, bunu parmağına takan kişi demek istemiş ki etrafa bu kızın başı bağlı, bunun gönlünün sahibi benim demek istemiş onuda biliyorum dedi, ama bunları söylerken biraz gergindi hissettim bunu.. Dayanamadım kuzenimin hediyesi dedim ama duymadı. Yanımızda arkadaşım vardı adı Serkan, onında öğrencisi, ona döndü dedi ki, Serkan kim takmış bu yüzüğü sen bilirsin, kimmiş, şöyle sopalık tam dövülmelik mi, dayaklık bir tip mi ? yoksa bağrımıza mı basacağız dedi 🙂 arkadaşım da sağ olsun, hocam kuzen diyor ama kesin kuzen ayağına sevgili ayağıdır dedi, ben yine dayanamadım sevgilim olsa söylerdim saklıyacak halim yok dedim ama pek ikna olmadı... Ama sonra ne oldu bölüme geldiğimizde bizi çalıştıran bir abimiz var ona dedeki tuğçem benim kardeşim gibi onu iyi çalıştır 😕 işte böyle.... Beni nasıl görüyor hala muamma ama onu sinir etmek çok hoşuma gitti 😀
tugcem nerdesin ? son gelişmeler ne
Canm nnm bnde seni sevdim .kiskaniyr yani seni cnm inan bn suan senden bekliyrum cunki bn seni seviyr diyerek yonlndrmk istemiyrum cunki senin herseyi fark etcegin zamn var nn onu bekliyrum opuyorum cnm