Merhaba, sen yaz bekliyorum dedin 🙂 bende yazıyorum 🙂 Bugün okula giderken çok hafif doğal tonlarda makyaj yaptım ve kıyafetimde biraz daha klasik ama spor karışımı gibi birşeydi... Diğer dersin başlamasını beklediğim arada ders çalışırken odasından çıktı ve beni gördü o an böyle gülen gözlerle merhaba dedim ona 🙂 bunu yapmak içimden geldi... Yanıma geldi, bir sürü öğrenci vardı sınıfın anahtarını verdi arkadaşların sınıfını açar mısın ? ben anahtarı senden alırım dedi ve gitti.. Ben sınıfı açtım ve onun gelmesini bekledim.. Geldiğinde anahtarı uzattım, elleri ıslaktı odamın kapısını da açar mısın dedi ? Ben kilidi açmak için uğraşırken duvara dayanmış beni izlediğini fark ettim.. Kapıyı açtıktan sonra anahtarı geri ona uzattım, birşey daha istesem dedi ve benden okulla ilgili birşey istedi ve o esnada laf arasında ama diğer sınıflarında ayarlamam lazım yoksa seni düşündüğüm ortaya çıkar dedi... Sonra hemen odasına girdi, sonrada derse gitti, geldiğinde ben arkadaşımla konuşuyordum kafamı çevirdiğimde onu gördüm böyle çok tatlı bir şekilde gülümseyerek gitti... Bugün değişikti.... Birde dün böyle düşünürken fark ettim ki benimle çok yalnız kalmak istemiyor özellikle odasındayken ve bu tavrı çok hoşuma gidiyor... Böyle işte 🙂 Aaa son birşey, onun yanında çalışmaya başlayacak 2 kız öğrencisi vardı ve ben o kızlar beni hiç sevmiyorlardı anca hocanın yanında seviyormuş ayağı yapıyorlardı... Son zamanlarda hoca ile o iki kızın pek görüşmediğini fark ettim ve hoca bana sordu o iki kızı neden soğuk davranıyorsun böyle diye bende açık açık söyledim onlar beni sevmiyor, sizin yanınızda seviyormuş gibi yapıyorlar dedim ve kızların benim hakkımda konuştuklarını söyledimm.... Şimdi o iki kızı görmüyorum hocanın yanında 🙂