HİDOŞ Aktif Üye Üye 4 Aralık 2007 #51 Ce: şu üçgenin koşeside menin olsun bacum yazmıssında yazmışssın hatta okadar yazmışınki az kalsın bize yer kalmayacakmış ama şu bir gerçekki köşene bir giren bi daha çıkamıyo eline sağlık çok emek vermişin misafirin bol olsun elimde boş gelmedim haa kendi çapımda repimide verdim
Ce: şu üçgenin koşeside menin olsun bacum yazmıssında yazmışssın hatta okadar yazmışınki az kalsın bize yer kalmayacakmış ama şu bir gerçekki köşene bir giren bi daha çıkamıyo eline sağlık çok emek vermişin misafirin bol olsun elimde boş gelmedim haa kendi çapımda repimide verdim
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 7 Aralık 2007 #52 Ce: şu üçgenin koşeside menin olsun Günün güzel geçsin canım...
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 16 Aralık 2007 #53 Ce: şu üçgenin koşeside menin olsun Günaydın canım... İyi pazarlar...
A AlbertEinstein Yeni Üye Üye 16 Aralık 2007 #54 Ce: şu üçgenin koşeside menin olsun Herkeze iyi pazarlar. Köşenizde bol sohbetler dilerim.
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 17 Aralık 2007 #55 Ce: şu üçgenin koşeside menin olsun Rengarenk ve canlı bir gün dilerim 🙂
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 19 Aralık 2007 #56 Ce: şu üçgenin koşeside menin olsun bayramın kutlu olsun dostum arkadaşım her yıl bu günleri görürü yaşarız inşallah hep baraber
Ce: şu üçgenin koşeside menin olsun bayramın kutlu olsun dostum arkadaşım her yıl bu günleri görürü yaşarız inşallah hep baraber
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 24 Aralık 2007 #58 Ce: şu üçgenin koşeside menin olsun Günaydın, umarım güzel bir bayram geçirmişsindir
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 24 Aralık 2007 #59 Ce: şu üçgenin koşeside menin olsun Canim nasilsin???
ms_enemy Yeni Üye Üye 29 Aralık 2007 #60 Ce: şu üçgenin koşeside menin olsun herşeyin gönlünce olması dileğiyle...