M Mügü Paylaşımcı Melek 9 Temmuz 2020 #492 kızlar dün akşamdan beri korkuyoruz ya malatyada deprem olunca burda sallanıyor iki defa oldu ben his etmedim ama kızım ve akrabalar his etmiş 🙄🙄
kızlar dün akşamdan beri korkuyoruz ya malatyada deprem olunca burda sallanıyor iki defa oldu ben his etmedim ama kızım ve akrabalar his etmiş 🙄🙄
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 9 Temmuz 2020 #493 Mügü' Alıntı: kızlar dün akşamdan beri korkuyoruz ya malatyada deprem olunca burda sallanıyor iki defa oldu ben his etmedim ama kızım ve akrabalar his etmiş 🙄🙄 Genişletmek için tıkla ... Mügü birşey olmaz korkma insanı ölümden ecelikorur 🙂
Mügü' Alıntı: kızlar dün akşamdan beri korkuyoruz ya malatyada deprem olunca burda sallanıyor iki defa oldu ben his etmedim ama kızım ve akrabalar his etmiş 🙄🙄 Genişletmek için tıkla ... Mügü birşey olmaz korkma insanı ölümden ecelikorur 🙂
M Mügü Paylaşımcı Melek 9 Temmuz 2020 #494 ya virüs ya deprem bizi götürecek felaketler bitmiyor sakaryadaki enkaz kazasında 3 şehit var ya
Likapam Paylaşımcı Melek 14 Temmuz 2020 #495 Mügü' Alıntı: ya virüs ya deprem bizi götürecek felaketler bitmiyor sakaryadaki enkaz kazasında 3 şehit var ya Genişletmek için tıkla ... Bizim burda da sel oldu rabbim herkesi korusun canım
Mügü' Alıntı: ya virüs ya deprem bizi götürecek felaketler bitmiyor sakaryadaki enkaz kazasında 3 şehit var ya Genişletmek için tıkla ... Bizim burda da sel oldu rabbim herkesi korusun canım
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 14 Temmuz 2020 #496 Allah beterinden koruslun geçmişler olsun 🙁
M Mügü Paylaşımcı Melek 14 Temmuz 2020 #497 Likapam' Alıntı: Bizim burda da sel oldu rabbim herkesi korusun canım Genişletmek için tıkla ... ay geçmiş olsun ya dün hiç haber izlemedim evde degildim bu sabah gördüm dedim ya bu sene hiç iyi değil hep haberlerde ya sel ya deprem ya yangın
Likapam' Alıntı: Bizim burda da sel oldu rabbim herkesi korusun canım Genişletmek için tıkla ... ay geçmiş olsun ya dün hiç haber izlemedim evde degildim bu sabah gördüm dedim ya bu sene hiç iyi değil hep haberlerde ya sel ya deprem ya yangın
M Mügü Paylaşımcı Melek 14 Temmuz 2020 #498 SadmiN' Alıntı: Allah beterinden koruslun geçmişler olsun 🙁 Genişletmek için tıkla ... amin amin
Likapam Paylaşımcı Melek 14 Temmuz 2020 #499 SadmiN' Alıntı: Allah beterinden koruslun geçmişler olsun 🙁 Genişletmek için tıkla ... Amin inşallah canım
SadmiN' Alıntı: Allah beterinden koruslun geçmişler olsun 🙁 Genişletmek için tıkla ... Amin inşallah canım