SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 30 Aralık 2007 #61 Ce: şu üçgenin koşeside menin olsun mutlu yıllar almi yeniyılda herşey gönlünce olsun
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 30 Aralık 2007 #62 Ce: şu üçgenin koşeside menin olsun Yeni yilin kutlu olsun canimmmm....
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 30 Aralık 2007 #63 Ce: şu üçgenin koşeside menin olsun yeni yerin hayırlı olsun almicim artık geliriz pastalarımızı unutma
Ce: şu üçgenin koşeside menin olsun yeni yerin hayırlı olsun almicim artık geliriz pastalarımızı unutma
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 30 Aralık 2007 #64 Ce: şu üçgenin koşeside menin olsun yeni yılın kutlu olsun almiracımmmmmmmmmm
ms_enemy Yeni Üye Üye 30 Aralık 2007 #65 Ce: şu üçgenin koşeside menin olsun güzel günler diliyorum.....
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 31 Aralık 2007 #66 Ce: şu üçgenin koşeside menin olsun Canim yine yeni yilini kutluyorum...
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 1 Ocak 2008 #68 Ce: şu üçgenin koşeside menin olsun Umarım bu yıl hepimiz için güzel geçer, sevgilerimle Almi... 🙂
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 20 Ocak 2008 #70 Ce: şu üçgenin koşeside menin olsun Bu soğuk kış gününde en sıcacık muhabbetler seninle olsun canım 🙂
Ce: şu üçgenin koşeside menin olsun Bu soğuk kış gününde en sıcacık muhabbetler seninle olsun canım 🙂