ŞIPIDIK Ayın En Güzel Ojeli Üyesi Üye 25 Kasım 2011 #475 görüşürüz canım. İyi hafta sonları hepinize.
tesadüf Yeni Üye Üye 25 Kasım 2011 #476 ikranurr' Alıntı: Rabbim hepimize nasip etsin... Genişletmek için tıkla ... Allah isteyen herkese versin inşallah bugün haptan konuşmuşsunuz tırstımm
ikranurr' Alıntı: Rabbim hepimize nasip etsin... Genişletmek için tıkla ... Allah isteyen herkese versin inşallah bugün haptan konuşmuşsunuz tırstımm
birgun Yeni Üye Üye 25 Kasım 2011 #477 bende kaçayım kızlar yemek falan hazırlıcam daha... hepinize iyi hafta sonları öpüldünüzzzz
cimcime eses Yeni Üye Üye 25 Kasım 2011 #478 tesaduf' Alıntı: Allah isteyen herkese versin inşallah bugün haptan konuşmuşsunuz tırstımm Genişletmek için tıkla ... Canımcım belki bünyeye göre değişiyordur, ama eşler korunsa daha iyi olur diye düşünüyorum ben. Herkese iyi haftasonları kızlaar...
tesaduf' Alıntı: Allah isteyen herkese versin inşallah bugün haptan konuşmuşsunuz tırstımm Genişletmek için tıkla ... Canımcım belki bünyeye göre değişiyordur, ama eşler korunsa daha iyi olur diye düşünüyorum ben. Herkese iyi haftasonları kızlaar...
ŞIPIDIK Ayın En Güzel Ojeli Üyesi Üye 25 Kasım 2011 #479 Kullanmamak daha iyi tesadüfüm aslında. korkmada nekadar az kullanırsak hatta kullanmazsak okadar iyi. iyi akşamlar birgün.
Kullanmamak daha iyi tesadüfüm aslında. korkmada nekadar az kullanırsak hatta kullanmazsak okadar iyi. iyi akşamlar birgün.
tesadüf Yeni Üye Üye 25 Kasım 2011 #480 kullanan bir huzurla ben kaldım galiba ya bir kaç ay kullanayımda sonra bırakırım bende madem