ŞIPIDIK Ayın En Güzel Ojeli Üyesi Üye 25 Kasım 2011 #461 Kızlar forum ana sayfasında chat sayfası var. Oraya yazın sorunu adminler hemen yardım ediyolar. Ben öyle yardım aldım.
Kızlar forum ana sayfasında chat sayfası var. Oraya yazın sorunu adminler hemen yardım ediyolar. Ben öyle yardım aldım.
pineapples Hamiş Melek 25 Kasım 2011 #462 ikranurr' Alıntı: Ahh ablamda bana yiğenimin fotolarını göndermiş çok özledim be yaa 🙁( Genişletmek için tıkla ... kıyamam ben bu akşam yeğenime senin içinde sarılırımmm kuzum benimmm
ikranurr' Alıntı: Ahh ablamda bana yiğenimin fotolarını göndermiş çok özledim be yaa 🙁( Genişletmek için tıkla ... kıyamam ben bu akşam yeğenime senin içinde sarılırımmm kuzum benimmm
Kafa Hamiş Melek 25 Kasım 2011 #463 ikranurr' Alıntı: smileye hasta oldum yaa 🙂) Genişletmek için tıkla ... evet çok hoş smile lar var burda
ikranurr' Alıntı: smileye hasta oldum yaa 🙂) Genişletmek için tıkla ... evet çok hoş smile lar var burda
ŞIPIDIK Ayın En Güzel Ojeli Üyesi Üye 25 Kasım 2011 #468 Oyyy oy oy. Allah nazarlardan saklasın inşallah. Bi önceki paylaştığın resimlere göre baya büyümüş canım ya.
Oyyy oy oy. Allah nazarlardan saklasın inşallah. Bi önceki paylaştığın resimlere göre baya büyümüş canım ya.
cimcime eses Yeni Üye Üye 25 Kasım 2011 #470 Evet ilk doğduğu zamanda paylaşmıştım, kocaman oldu cadı...