Kafa Hamiş Melek 25 Kasım 2011 #452 pineapples' Alıntı: ben varım bebişim boşlukta değilsinnnn Genişletmek için tıkla ... sağol canım benim ama işte altta kim var kim yok görseydik iyi olurdu
pineapples' Alıntı: ben varım bebişim boşlukta değilsinnnn Genişletmek için tıkla ... sağol canım benim ama işte altta kim var kim yok görseydik iyi olurdu
Kafa Hamiş Melek 25 Kasım 2011 #453 ikranurr' Alıntı: Kafa oluyoda bit kadar oluyo görünmüyoki... Genişletmek için tıkla ... evet benimkide öyle oldu canım ne yapabiliriz bilmiyorum araştırdım tekrar tekrar yaptım ama bulamadım:şşş::şşş::şşş:
ikranurr' Alıntı: Kafa oluyoda bit kadar oluyo görünmüyoki... Genişletmek için tıkla ... evet benimkide öyle oldu canım ne yapabiliriz bilmiyorum araştırdım tekrar tekrar yaptım ama bulamadım:şşş::şşş::şşş:
cimcime eses Yeni Üye Üye 25 Kasım 2011 #455 Kafa' Alıntı: evet benimkide öyle oldu canım ne yapabiliriz bilmiyorum araştırdım tekrar tekrar yaptım ama bulamadım:şşş::şşş::şşş: Genişletmek için tıkla ... smileye hasta oldum yaa 🙂)
Kafa' Alıntı: evet benimkide öyle oldu canım ne yapabiliriz bilmiyorum araştırdım tekrar tekrar yaptım ama bulamadım:şşş::şşş::şşş: Genişletmek için tıkla ... smileye hasta oldum yaa 🙂)
cimcime eses Yeni Üye Üye 25 Kasım 2011 #459 birgun' Alıntı: olmamış 🙂 🙂 bunu nry yapıştırıyoruz yaa 🙁 🙁 Genişletmek için tıkla ... canım imzanın alt kısmında url yazan yere yapıştır, sonra yükle de sonra imzayı kaydete tıkla...
birgun' Alıntı: olmamış 🙂 🙂 bunu nry yapıştırıyoruz yaa 🙁 🙁 Genişletmek için tıkla ... canım imzanın alt kısmında url yazan yere yapıştır, sonra yükle de sonra imzayı kaydete tıkla...
cimcime eses Yeni Üye Üye 25 Kasım 2011 #460 pineapples' Alıntı: bu akşam ablamlara gidiyorummmm Genişletmek için tıkla ... Ahh ablamda bana yiğenimin fotolarını göndermiş çok özledim be yaa 🙁(
pineapples' Alıntı: bu akşam ablamlara gidiyorummmm Genişletmek için tıkla ... Ahh ablamda bana yiğenimin fotolarını göndermiş çok özledim be yaa 🙁(