Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

aa kafacann nıye oyle oldu kuzu ya dıkkat et bastıgın yerlere alllahtan bırsey olmamıs cok gecmıs olsun

sahılcannnnnnn sana ne zamandır dıyecem unutuyorum ya dogum yakın ya gunde 3-4 hurma ye kuzu dogumu kolaylastırıyormus.herkes doguma 2 ay kala hurmaya basliyormus aklimizda olsun bizlerinde cok faydasi varmis sende basla hemen

38 haftada felan yemeği düşünüyorum çünkü okudum bende şimdi erken diyorlar kasılmalar yapıyormuş

biraz daha bekleyeyim sonra yerim aklımda ama sen yeme kuzu

- - - Updated - - -

kafa fgeçmiş olsun zaten dün doğru dürüst kimse yoktu bende öyle girdim çıktım pek bakmadım bile

geçmiş olsun allah korusun dikkat et kendine nazar felan mı oldu oku her fırsatta dua

günaydın kızlarrr..

sağolun geçmiş olsun dilekleriniz için daha iyiyim sadece sol kolum morluklar içinde inşallah en kısa zamanda geçicek oda..

sizler nasılsınız bakalım..

tess ne marka aldın bebek arabasını..

bu arada bende büyüyen beşikmi yoksa sallanan beşikmi alsam diye çok kararsızım 😕 fikri olan varmı ?

morluk geçer canım olacaksa morluk olsun siz iyi olunda. biz büyüyen beşik alıcaz odada seçtik ama daha almadık. Bebek arabasını da almadık belki indirime girer diye. Bebek arabası ve oto koltuğunu alıcaz.

Nuna Pepp Bebek Arabası Rasberry - e-bebek.com

Nuna Pipa Oto Koltuğu Scarlet - e-bebek.com

evet çok şükür bebeğimde bi sorun yok canım..

bende büyüyen beşik istiyorum ama sonradan kullanmak istemez çocuk filan yazmışlar bende o yüzden kararsız kaldım çok..

sen hangi odayı begendin canım onuda eklesene banada fikir olur..

araba ve oto koltuguda çok güzelmiş..bagaja sığmasıda ayrı güzel tabi 🙂

arabaya sığdı ya dünyalar bizim oldu🙂 Niye istemesin ki çocuk onu anlamadım normal tek kişil yatak oluyo işte. Nette yok heralde canım bulursam eklerim