dün gelemedimmm kimse merak etmemiş ama yinede söyliyim..dün sabah iş yerinde koridorda düştüm.. Allahtan düşerken kolumu karnımın altına koymayı akıl ettim..hemen acile kaldırdılar..bebeğimede bi sorun yok çok şükürr..sadece kolumda morluklar oluştu..dün dinlendim bugünde işlerimi yetiştirmek adına öğlene kadar geldim sonrasında izinliyim..haberiniz olsun..hayırlı cumalar..
sahılcannnnnnn sana ne zamandır dıyecem unutuyorum ya dogum yakın ya gunde 3-4 hurma ye kuzu dogumu kolaylastırıyormus.herkes doguma 2 ay kala hurmaya basliyormus aklimizda olsun bizlerinde cok faydasi varmis sende basla hemen
morluk geçer canım olacaksa morluk olsun siz iyi olunda. biz büyüyen beşik alıcaz odada seçtik ama daha almadık. Bebek arabasını da almadık belki indirime girer diye. Bebek arabası ve oto koltuğunu alıcaz.
morluk geçer canım olacaksa morluk olsun siz iyi olunda. biz büyüyen beşik alıcaz odada seçtik ama daha almadık. Bebek arabasını da almadık belki indirime girer diye. Bebek arabası ve oto koltuğunu alıcaz.
arabaya sığdı ya dünyalar bizim oldu🙂 Niye istemesin ki çocuk onu anlamadım normal tek kişil yatak oluyo işte. Nette yok heralde canım bulursam eklerim