Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

ultrason zaten mecbur bakılıyor kalp sesini dışarı vermek iyi değil diyorlar bunu benim dr da bir çok kez dedi bak kalbi atıyor ama dışarı vermiylim sık sık tavsiye etmiyor uzmanlar diye ısrar etmiyorum gerektiğinde kendi veriyor sağlık ocağıda bebeğin yaşam boyutunu takip ettiği için bir kere dinledi br kerede ben istemedim

zaten artık nst girerim

şıpı hoşgeldin şeker
ben iyiyiim
hala bebiş yok bakalım kısmet ne zaman daha başlamadık çalışmalara
evleri ayırıyor olmanıza sevindim iyi olmuş
kafan daha rahat eder bundan sonra

ah esen nerden nereye görüyonmu sana marka soruyordum hatırlarsan hani o ilacı bıraktığımız zamanlar hahaha
inş. sanada nasi pedicek canım kendini ne zaman hazır hissedersen allah aratmasın

kızçen arıyormu eşin giiyormu kız bayağıdır bebek dışı muhabbet edemiyoruzzzzzzzzzzzzzzz

- - - Updated - - -

emzirdiğin sürece mecbur yemene içmene dikkat edicen sahil yok öle hemen kola içmek🙂

emzirme döneminde bol suuuu günde 3 lt içmek bir sürü dengeli beslenmekten iyidir dedi programdakı uzman drrrr
tes yani bol sıvıııı alcennn

slm esen ben baktım ama göremedim msj facede olsun sıkıntı yapma yapmış kadar oldun demenle söylemenle alakalı 🙂
sahil biblo aldım minik şekerlere takılanlardan ay onlardan koycam die.diğer malz. sonra alırım daha çok var dedim anamm yok misafir yok bilmem ne derken elim değmedi
kızlar haftasonu misafir gelcek dedim ya
herşeyi hazırladım
kurabiye börek kek kısır yaptım çayı demledim saat 8 oldu gelcekler die bekliyoruz kalabalıkta gelceklerdi
sabahıda temizlik yaptım pestilim çıktı resmen
kapı çaldı açtık
2 kişi aaaa dedim diğerleri nerde yooo onlar gelmediler dediler
tel ettik
biz gelemioruz
nasıl sinirim bozuldu ben o kadar uğraştım bilsem 2 kişiyide sonra alır haftasonu dinlenirdim

yani sonuçta her dakikada gidip bebeğin kalp atışlarını dinlemiyoruzki..doktora gidince en fazla 20 sn. filan dinliyoruz..ve ayda bir bu kadarın bi etkisi olacağını zannetmiyorum..

doktora kontrola gidince illaki insan istiyor bş duymak..en azından ben istiyorum yani..

bugün hemşire dopperla dinlerken eşime kocacımm duyuyormusun dedim ebelerde bana gülüyorlar 🙂

insan her duydugunda bi değişik oluyo ya valla

ah esen nerden nereye görüyonmu sana marka soruyordum hatırlarsan hani o ilacı bıraktığımız zamanlar hahaha
inş. sanada nasi pedicek canım kendini ne zaman hazır hissedersen allah aratmasın

kızçen arıyormu eşin giiyormu kız bayağıdır bebek dışı muhabbet edemiyoruzzzzzzzzzzzzzzz

- - - Updated - - -

emzirme döneminde bol suuuu günde 3 lt içmek bir sürü dengeli beslenmekten iyidir dedi programdakı uzman drrrr
tes yani bol sıvıııı alcennn
ayy sahill evet hatırladım biz hala devam ediyoruz o markadan şeker 😀
Allahım aratmaz inşallah bazen çok korkuyorum ya olmazsa bunca zaman boşuna bekliyorsak die bazen de diyorum ki olursa nasıl yaparım bakarım korkuyorum

kızcem ameliyat olcakmış yarın
gözden ağlıyormuş eşime vasiyet etmiş
ameliyat masasında kalmakta var abinle barış öle bir görim sizi die
hahaha dedim kim ölmüş gözden be
duygu sömürüsü
eşim uzun süredir gitmio
aralıkta nikah vardı 1 aralıkta birlikte gittik
eşimin çocukluk ark. zorla davet ettirmiş kendini
orda karşılaştık özür diledi
ağladı zırladı kin yapma böle gel barışalım
2 çift son sözümüde içimde kalmadı söledim ağlayarak gitti
uzun sürede cesaret edemez benle karşılaşmaya.
böle işte

- - - Updated - - -

esencim yakın olsak ben gelirdim sana kim bilir ne mamalar döktürmüşsündür şimdi sen 🙂
ahhhh cnm benim keşke olsaydınız
geliverirdiniz
nasıl üzüldüm anlatamam insanların terbiyesizliklerine

Geri