Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kafacım valla çok hızlısın be🙂 Bana geçen hafta bu cumaya ransevu verdiler acaba bizimkiler mi çok yavaş. Sahile soralım 2. dozu vuruşmuş mu. Ben aşı oldum mu hatırlamıyorum ki
evet çok hızlı bi hatun oldum çıktım ben şaka bi yana eşimi bugün hafta tatili o alıp getirip götürünce her işim hızlı oluyor 🙂
genelde herkese 2.dozu vuruyorlar canım..ama ben lisedede vuruldum diye hatırlıyorum ama orta3de kesin vurulmuştum..hemşireye söyleyince bi dahaki aşı tarihim 2014te dedi..
ödemim yokmuş tansiyon nabız normal..kilom normal..oğluşum zaten gümbür gümbürdü maşallah
Sahil mahallene kaydını aldıracaksın ya iş yerini değiştirince geri iş yerinin oryaa mı döneceksin bende de aynı sorun varda. Burdaki işyerimin dibinde ordakid evimin dibinde ama öyle zıt pırt kayıt değiştirme oluyormu ki. Ayrıca yavrumuda işyerinin oraya aldırmam lazım sonra annem bakacak ya
tes şimdi kontroller çağırmalar burda oluyor ya ee sağlık ocağına artık bebekle işim olunca gidiyordum gebelikle alakalı doğuncada bebe iğnesi kontrolu mahalleden sonra aldırmam dursun mahallede yani işten ayrılırken gidicem sağlık ocağına kaydımı mahalleye geçirmem lazım dicem geçircem işte öylede kalsın lazım olur babannesi götürür gerektiğinde
tes şimdi kontroller çağırmalar burda oluyor ya ee sağlık ocağına artık bebekle işim olunca gidiyordum gebelikle alakalı doğuncada bebe iğnesi kontrolu mahalleden sonra aldırmam dursun mahallede yani işten ayrılırken gidicem sağlık ocağına kaydımı mahalleye geçirmem lazım dicem geçircem işte öylede kalsın lazım olur babannesi götürür gerektiğinde