Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

sahil biblo aldım minik şekerlere takılanlardan ay onlardan koycam die.diğer malz. sonra alırım daha çok var dedim anamm yok misafir yok bilmem ne derken elim değmedi
kızlar haftasonu misafir gelcek dedim ya
herşeyi hazırladım
kurabiye börek kek kısır yaptım çayı demledim saat 8 oldu gelcekler die bekliyoruz kalabalıkta gelceklerdi
sabahıda temizlik yaptım pestilim çıktı resmen
kapı çaldı açtık
2 kişi aaaa dedim diğerleri nerde yooo onlar gelmediler dediler
tel ettik
biz gelemioruz
nasıl sinirim bozuldu ben o kadar uğraştım bilsem 2 kişiyide sonra alır haftasonu dinlenirdim

ayy sinir olmamak elde değilll esen valla bende acayip kıl oluyorummmmmm terbiyesizzzzler diyoeumm arkalarından

ay nasıl hale devam ya ben varya bir kaç sonra çöpeee tırstım biri demişti içinde kalmış felan birde alışamamıştım zaten ii valla sen bayağıdır götürdün artık bırak sende sal çayıraaaa gitsin

ah esen nerden nereye görüyonmu sana marka soruyordum hatırlarsan hani o ilacı bıraktığımız zamanlar hahaha
inş. sanada nasi pedicek canım kendini ne zaman hazır hissedersen allah aratmasın

kızçen arıyormu eşin giiyormu kız bayağıdır bebek dışı muhabbet edemiyoruzzzzzzzzzzzzzzz

- - - Updated - - -

emzirme döneminde bol suuuu günde 3 lt içmek bir sürü dengeli beslenmekten iyidir dedi programdakı uzman drrrr
tes yani bol sıvıııı alcennn

zaten yaz aylarına gelecek mecbur içerim artık

valla kızçene hiç üzülmüyorummmmmm ne dediysen oh iyi demişindirrr az bile ona ben bile ayar oldummmmm her şekline düğünde sonrasında eşinin ameliatında hıh çeksin şimdi

- - - Updated - - -

yasa çıkmadı ya ben ağustos gibi işe dönerim muhtemelen sen ne zaman docan nasipse

ay nasıl hale devam ya ben varya bir kaç sonra çöpeee tırstım biri demişti içinde kalmış felan birde alışamamıştım zaten ii valla sen bayağıdır götürdün artık bırak sende sal çayıraaaa gitsin

valla kızçene hiç üzülmüyorummmmmm ne dediysen oh iyi demişindirrr az bile ona ben bile ayar oldummmmm her şekline düğünde sonrasında eşinin ameliatında hıh çeksin şimdi

- - - Updated - - -

yasa çıkmadı ya ben ağustos gibi işe dönerim muhtemelen sen ne zaman docan nasipse
sahilciğim bilmiyorm canım kalma fln yapmaz kaç senedir kullanıyrz deneyim sahibi olduk 😀
hemen hamile kalırmıyım bilemiyrm ama kalırsam şuanda vakti deil gibi geliyor
birde daha yeni taşındık fln ya onunda etkisi var belkide

sahil ben böle kötü şeyler sölicek insan değilim
kimseyi kırmamak için elimden geleni yaparım çok kez susarım ama bunları hakettiğini düşünüyrm
sonra üsülüyorum eşime üzülüyorum kendi yaşadıklarıma keşke olmasaydı diyorum ama oldu yapcak birşey yok tek özürle affetmeye niyetimde yok
neyse ne hali varsa görsün ders olsun ölümde var sonunda böle şeylerde hatırmamalı her daim aklımızda olmalı

essenncimm bence bebise baslayin kuzu insan beklerken catliyor valla biranonce olsun sizinde o kaygiyi atin
cnm şöle belki duymuşsunuzdır
martta kapanıyor çalıştığım yer
şimdi sözleşme uzatılabilir diyorlar 3 -5 yıllık
gittiğim yer bu hamile diyip çıkartabilir
martta daha belli olsun istemiyorum
yani bilemiyorum o beni çok kaygılandırıyor
sonra sözleşme yenilenmezse hamle hamile iş arıyamam
çocuk doğcak sıkıntı çekeriz biraz çabuk iş bulabilirmiyim fln derken strese giriyorum erteleyip duruyorum
ama birde şu var ertelerkende marta kadar olmazsa iş bulmak çok zor olur benim için benim yaşımda evlise çocuklu istiolar genelde

Ona kapak iyi olmuştur boşver esen birde senin komşular vardı vakitli vakitsiz gelen onlarla hale aynı samimiyettemisiniz içki felan içiyordu birde senin kurabiyelerden yapmaya kalkışmıştı ya ben onu mrak ettim

- - - Updated - - -

kizlar sac boyama ve kestirme islemlerini nasil yaptiniz boya 5 aya kadar yapilmiyor sanirsam

SAÇ BOYAMA VEDE KESİM YAPTIRMADIMMM NİKOOO

SEN BENCE AĞDAYA BAŞLAAAA EN İŞE YARIYAN OO

Geri