Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

maşallah canım bakalım bir aksilik olmazsa bizde cuma günü gidicez.

bir ara ilk zamanlar elmaaaa manyağı olmuştum sonra ayva sonrada en uzun süren portakal sabah gözümü onla açıyorum akşam onla kapıyorummm eşime diyorum kızanın saçları orance olunca şaırmaaa bu kadar portakal sevdasının sonucudur

hakket kafa hangi arada hallettin yinemi ultrasyona soktular zararli diyorlar surekli ultrasyon offf birde ben duyabilsem ne zaman gelecek 22 mart

canım işte 11 gibi eşim aldı 12ye kadar hallettik sonra eve gittik 🙂

öğle tatilimi evde geçirmiş oldum 🙂

yok canım ultrason yok sağlık ocaklarında dopper diye bi alet var onunla dinliyorlar 🙂

bu arada bende hamileliğin başında ultrason çok iyi değil diye duydum herkese aynı şeyi söylüyordu öyle birşye yok canım inanma..insanlar ultrasonu radyasyon yayayn cihazlarla karıştırıyorlar..tamamen bilgi eksikliğinden kaynaklanıyor..

ultrasonun bebeğe hiç bi yan etkisi yok

niye zorunlu benim mahalledeydi ben işe yakın diye buraya aldırdım onda bir zxorlama yokki şimdi çıkıyoum tekrar mahalleye düşünsene cocuğun aşısı için burayamı getircezzzz 🙂

zorlama derken bizim için zorunlu yani canım izin bitince yavrumda bende evde olmucaz. Annemin evide iş yerimin orda ya. O yüzden bizim için mahalleden almak zorunlu olacak izin bitince

ya benim niye çokça yediğim istediğim bişi olmuyo ya nedn benim yemek içmekle aram hiç iyi olmuyo bildim bileli hep öle🙂

şıpı hoşgeldin şeker
ben iyiyiim
hala bebiş yok bakalım kısmet ne zaman daha başlamadık çalışmalara
evleri ayırıyor olmanıza sevindim iyi olmuş
kafan daha rahat eder bundan sonra