Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

günaydınlarrr 🙂

ay sabahtan beri tam giriyorum siteye yazıcam bişey çıkyo..öğlen oldu saat ya 🙁

bugün hava çok güzel güneş çıktı 🙂

haftasonu misafirlerim geliyo 😕 cumartesi yemek temizlik anca yetiştiririm valla 😕

kızlar sabah sızlere gunaydın msjı yazdım kımsecıkler yokk sahıl ile bri yazısıyor ama bn tanımıyorum yazıstıgı kısıyı heralde dıyorum eskilerden çaktırmıyorum neyse baktım kımse bana bır sey yazmıyor bende kafa tes nerdesınız dıyorumm ses yokkk şimdi bi gördüm sahil yazmıs kelebek tanlış forumdasın dıye meger baska forumda yazıyormuşum :haha: :haha:

- - - Updated - - -

çok güldüm kendimee ordakılerde gülmüştür

Hoşgeldin kafa bende pazar günü kayınvalidem ve görümcemi yemeğe alayım diyorum

al canım görümcen de geldi ya ayıp olmasın ne yemekler yapmayı planlıyorsun 🙂

kızlar sabah sızlere gunaydın msjı yazdım kımsecıkler yokk sahıl ile bri yazısıyor ama bn tanımıyorum yazıstıgı kısıyı heralde dıyorum eskilerden çaktırmıyorum neyse baktım kımse bana bır sey yazmıyor bende kafa tes nerdesınız dıyorumm ses yokkk şimdi bi gördüm sahil yazmıs kelebek tanlış forumdasın dıye meger baska forumda yazıyormuşum :haha: :haha:

- - - Updated - - -

kelebekkkkk kopardın beni burda şimdi mesajlşarına baktım görüm hahaha hahaha hahaha

- - - Updated - - -

🙂🙂 alemsin kelebek ya

ayy vla bnm canm ister cunku cok acıktımmmmmmm😀

iş yogunlugundan beynım durdu bugun resmen yarın aksam da eşimle müdür beylere gezmeye gidecegiz ev hediyesi alacagm inşallh gönlüme göre bulurum eve gidincede yemek yapmak zorundaym dunden kuru fasulye ıslattm off pofff yaneeeeeeee

herkese iyi akşamlar yarın sabah naspse gelirim olurda gelemezsem beni başka topiklerde arayınn :haha: olurda yanlışlıkla başka yerlere yazarım :haha:

aeo

Geri