Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

ayy vla bnm canm ister cunku cok acıktımmmmmmm😀

iş yogunlugundan beynım durdu bugun resmen yarın aksam da eşimle müdür beylere gezmeye gidecegiz ev hediyesi alacagm inşallh gönlüme göre bulurum eve gidincede yemek yapmak zorundaym dunden kuru fasulye ıslattm off pofff yaneeeeeeee

herkese iyi akşamlar yarın sabah naspse gelirim olurda gelemezsem beni başka topiklerde arayınn :haha: olurda yanlışlıkla başka yerlere yazarım :haha:

aeo

🙂 SAhil seni bulur kelebek merak etme🙂🙂 Ben de kalamar tava ve jumbo karides yapıcam bakalım gidince nasıl pişirsem diye düşünmekteyim hala yolda karar veririm heralde

günaydın bende geldimmm 🙂

sabah sabah çok fazla şey yedim midem çoştu ya fazla kaçırdım:hıms:

hayırlı cumalar bu aradaaa

kızlar birşey sorcam
değişik lohusa tacı,bebek şekeri,hastane odası süsletmeyi ya da süslemeyi doğum foto çekimi yaptırmayı düşünen var mı?
kimileri bu foto çekimine fln karşı ya siz ne düşünüyorsunuz

kızlar birşey sorcam
değişik lohusa tacı,bebek şekeri,hastane odası süsletmeyi ya da süslemeyi doğum foto çekimi yaptırmayı düşünen var mı?

lohusa tacı olarak kırmızı kurdeleli bi taç düşünüyorum daha inceleme aşamasındayım 🙂

bebek şekeride hep içimdeydi onuda yaptırıcam Allah nasip ederse 🙂

hastane oda süslemesi ve foto çekimi benim gittiğim hastanenin doğum paketinde mevcutmuş zaten ben onlarıda düşünüyorum değişik bi hatıra kalır 🙂

günaydın şekerlerrrrr ay bugun cuma içimde bir sevnç var ay sonu bugun ayı kapatıyoruz işlermizi bir nebze hafifler

düna akşam erkenden uyuya kalmışım kızlar suara uykuya ıhtıyac duyuyorum dün film izledik eşimle ''bay evet'' fena degıldı cok fılm ızlıyoruz ama bnı gulduren fılm cok az gecen gıt basımdan fılmını ızledım eşimle öldük gülmekten tavsiye ediyorm kızlar izleyn stres atın🙂

kızlar birşey sorcam

Benim en yakın arkadaşımın teyzesi bu işi yapıyordu. Yeğenlerimde o gelip çekmişti hatıra oluyo bence. Eşim ben çekerim doğumda diyor da o heyecanla hiç yapabileceğini sanmıyorum🙂

Geri