Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

Arkadaşım tüp bebek tedavisine başladı, bugünlerde tedavi tamamlanacak.
Sizler hamilesiniz dua edinde Rabbim ona ikiz versin yaa, çocuklu olmakta bir imtihan, çocuksuzlukta ayrı imtihan.
Bende sıkıntılıyım diyince kızdı bana, belkide benim durumumda olsa benim gibi düşünürdü...

allah gönlüne göre versin inş. inş. hayırlı bir evladı olur tıp ilerledi inş. çok uzun sürmez gerçekten çok zor bir durumdur kesin allah hiç kimseye aratmasın

11.JPG-11a.jpg

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Kafacım bende meyveli sodayı çok severdim de sade içiyorum rtık bende. Sık sodana limonunu iç🙂

ikra bende siyah düşünüyortum gerçi babam dedi sen büyüklerden çekinirsin en iyisi siyah alda rahat et 🙂

almayı düşünmüyorum varsa bulursam kiralıcam benim gibi bir sürü insan vardır elbet yada alırım

sodanın iyi olduğunu duydum özellikle kız-lay içtim ilk zamanlarda birde 5 ayda yanma oldu midemde o zamanda tükettim az az rahatlatıyor ama elma ve portakalda iyi geliyor bana

yağ olarakta susam yağı sürüyorum henüz bir kaşıntı ve çatlama yok 🙂 ço şükür olsada canı sağolsun pıtırcığın

esen ya ben kahve içemiyorum çok sevmiyordum şimdi de midemde yanma yapıyor iy gelmiyor bana kahve ama çay hele o çayyy günde bir bardak zor içen ben bir demlik içesim var pazar sabahları oh 3 4 bardak götürüyorum ne yapayım demleme güzel geliyor bana

inş. herşey normal gidiyordur ya zaman hayırlısıyla geçsin metrodaki ark hiç değişmedin deyip duruyorlar ama asıl şimdiden sonra gösterecek kendini

Senin karın bundan sonra yavaş yavaş topucuk olmaya başlar canım

kafa meyveliyi önermiyor dr
sade ve sadeclerden kız-ılay marka onda bir madde %0 mışş

bilgin olsun sen bilir yinede

tamam sahilcim sizden duydugum çok iyi oldu yoksa ben hemen hemen hergün içiyordum artıkın içmiyim bari teşekkür ederim..bundan sonra sodayıda o dediğin markadan içeyim barii..ay bilmeden ne saçma şey yapmışım kızdım kendime 😕
limonlu soda yapay canım şeker felan içinde diye biliyorum ben

anladım tescim bende o zaman sade içmeye başlıyım artık..çok canım çekerse içine gerçek limon atarım nefsim körelsin diye 🙂

Geri