Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

eşime dedim biz bebek için biraz acele ediyoruz galiba ama çok şükür regli oldum dedim oda evet hayatım dur bakalım biz acele ettik bi 5 sene falan geçsin dedi nasıl mutlu oldum nasıl mutlu oldum anlatamam size benimkininde bi ortası yok yawww bi hemen olsun der bi 5 sene sonra hehehe

5 sene mi :zonked: 5 te çok kız

Canım fiziken problem yok, ruhen dinlenmeye ihtiyacım var bu aralar.
Onlarca insanla yeni tanıştım, alışma dönemini atlatmadan misafir aldım sürekli o nedenle ağır geldi.

ayhhh canım ya, evliliğimin ilk zamanlarını hatırladım
bende öyle sürekli misafir ağrılıyordum sonra noldu? ayağımın altı kesildi, bacağım yandı
ve cok daha kötüsü oldu herşey yorgunluktan oldu
insan içindeyken fark etmiyor ama biraz uzaklaşınca fazlasıyla yorulduğunu anlıyorsun

He yaa, canımcım alıştım artık, hepinizi 1 haftalığına misafir edebilirim, en azından tanıdığım bildiğim insanlar olur 🙂)

canımcım valla bende baya misafir ağırlıyorum
bide çalışıyorum çok zor oluyo
insan kendini çok yorgun hissediyo
bide ben çok telaş yapıyorum o yüzden daha çok geriliyorum herşey dört dörtlük olsun diye uğraşırken
ama artık o kadar misafir kabul etmemeye karar verdim çünkü gerçekten çok yıpranıyorum
bence sende bi süre ara ver

kızlarr sizde benim gibi inox fırın kullanıyorsanız kesinlikle cif kremle silin pırıl pırıl plıyorr çok iz bıraktığı leke tuttuğu doğru ama cifle deneyin ilk günkü gibi olduğunu göreceksiniz :tik:

hafta sonu çarşıya çıkıp fırın için sprey alıcam beko azıcık yağ damladı iz yaptı sarımsı gitmiyor çok çirkin görünüyor ankastre ay bazen beyaz gibisi yokmuş diyorum ya daha çok yeni ama sanki boyası çıktı özel grimsi sarardı

Yine misafir gelecekmiş canım, 10 kişilik bir grup cumartesi kahvaltıya.
Bende biraz misafirden uzak kalmak istiyorum, biraz misafiri özlemek istiyorum.
Sonrada düşünüyorum bende gidiyorum diyorum, yani ikilemdeyim.

Hımm canım oralarda bağlar arkadaşlıklar falan daha kuvvetli insan buralarda gitmeye gelmeye vakit bulamıyor.
sıkma canını
tartıştınız heralde

huzurum canım benim nasılsın iyisin inş. oldum oldum kuzum çok şükür
hoşbulduk kuzu evet evet görüştüm canlarım ben yaaa nasıl özlemişim insanın annesi babası gibi yok kuzum rabbim başımızdan eksik etmesin onları

Allah hayırlı zamanda nasip etsin pinecim.

oy oy hoşgeldin canım, Allah tüm ayrılıkların sonunda kavuşmayı nasip etsin
benimde anamla bubam memlekete gittiler, 3 gün oldu ama şimdiden özlemeye başladım🙁
ben senin yerinde olsam birkaç gün rapor alırdım belki o zaman kafalarına dank eder, ne biçim insanlar ya. kendi eşlerine veya kardeşlerine de aynı davranırlarmıydı, bi düşünseler

canım özledik seni, fırsat bulup yazdığında cok mutlu oluyorum
sanki sokakta yürürken eski bir arkadaşa rastlamış gibi
dikkat et kendine canım

baldemcim Allah kavuştursun..
çok sağol canım güzel mesajınaa.
işten ayrılma fikrin ne oldu canım?

Geri