Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

Okkalı bir msj yazdım daha cvp gelmedi.
Birgün misafirin tartışma konumuz olacağı asla aklıma gelmezdi 🙁(
Gelseler bi dert, gelmeseler başka dert...

hayırdır canım gene mi misafir geliyo yoksa ben kaçırdım sanırım muhabbeti

alalh razı olsun canım. valla adam dün beni 4 te taksime yolladı. işim zaten 5 te bitti. ordan eve geçtim bende daha ofise dönmeyeyim deidm. kırk kere aradı. şu ne olacak bu ne olacak. dedim sabah yaparım bu saatten sonra geri dönemem. şimdi ben cuma izin istesem cumartesi gel diyecek. cumartesi eltimin kızının doğum gübü var. nasıl yırtsam diye düşünüyorum.

cuma günü doktorundan rapor alıcaksın canım, anlayışsız insanlardan anca öyle kurtulursun

eşime dedim biz bebek için biraz acele ediyoruz galiba ama çok şükür regli oldum dedim oda evet hayatım dur bakalım biz acele ettik bi 5 sene falan geçsin dedi nasıl mutlu oldum nasıl mutlu oldum anlatamam size benimkininde bi ortası yok yawww bi hemen olsun der bi 5 sene sonra hehehe

eşime dedim biz bebek için biraz acele ediyoruz galiba ama çok şükür regli oldum dedim oda evet hayatım dur bakalım biz acele ettik bi 5 sene falan geçsin dedi nasıl mutlu oldum nasıl mutlu oldum anlatamam size benimkininde bi ortası yok yawww bi hemen olsun der bi 5 sene sonra hehehe

Aman pinecim yarın öbürgün yine ister merak etme, benimkide gel git akıllı.
Tabi 5 yıl demiyor, bi kaç ay diyor 🙂)

evet kzılar en güzeli rapor sanırım. aslında hamile olduğum için dr randevularımda izin vermk zorunda ama o anlayış nerde. şimdiben kaçar kızlar işleri hafifiletince gelirim yine

Geri