Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

benim aralık sonu canım. allahtan eleman aldık o biraz işleirmi hafifletti. ama bu ara acayip bir yoğunluk var yeni dosyalar geldi. hayırlısıyla buhaftayı atlatsak yoğunluk bitecek. cuma da randevum var dr da. bu sefer tüm gün izinli olmakistiyorum. bakalım alabilecekmiyim. adam sanki hamle değilmişim gibi davranmaya devam ediyor. hiç bir anayış yok

Rabbim yardımcın olsun canım.
Neyseki 1 ay sonra kurtulacaksın...

Rabbim Yar ve Yardımcın olsun canım benimmm ne anlayışsız insanlarrr var yaaa

alalh razı olsun canım. valla adam dün beni 4 te taksime yolladı. işim zaten 5 te bitti. ordan eve geçtim bende daha ofise dönmeyeyim deidm. kırk kere aradı. şu ne olacak bu ne olacak. dedim sabah yaparım bu saatten sonra geri dönemem. şimdi ben cuma izin istesem cumartesi gel diyecek. cumartesi eltimin kızının doğum gübü var. nasıl yırtsam diye düşünüyorum.

günaydın kızlar

güzel geçsin günleriniz işler yoğun gelemiyorum ben... seviyom sizleri. haftasonu 53teydi sayfa no, 123 e yükselmişiniz.

maşalllah.
herkes iyi mi haber var mı?

pineapples naptın regl oldun mu.

huzurum canım benim nasılsın iyisin inş. oldum oldum kuzum çok şükür

günaydın canımm hoşgeldin..
görüştünmü sizinkilerle..

hoşbulduk kuzu evet evet görüştüm canlarım ben yaaa nasıl özlemişim insanın annesi babası gibi yok kuzum rabbim başımızdan eksik etmesin onları

benimde annemler geldi ya akşam ordaydım ayyy ne kadar çok özlemişim canlarım benimmm

oy oy hoşgeldin canım, Allah tüm ayrılıkların sonunda kavuşmayı nasip etsin
benimde anamla bubam memlekete gittiler, 3 gün oldu ama şimdiden özlemeye başladım🙁

benim aralık sonu canım. allahtan eleman aldık o biraz işleirmi hafifletti. ama bu ara acayip bir yoğunluk var yeni dosyalar geldi. hayırlısıyla buhaftayı atlatsak yoğunluk bitecek. cuma da randevum var dr da. bu sefer tüm gün izinli olmakistiyorum. bakalım alabilecekmiyim. adam sanki hamle değilmişim gibi davranmaya devam ediyor. hiç bir anayış yok

ben senin yerinde olsam birkaç gün rapor alırdım belki o zaman kafalarına dank eder, ne biçim insanlar ya. kendi eşlerine veya kardeşlerine de aynı davranırlarmıydı, bi düşünseler

günaydın kızlar

güzel geçsin günleriniz işler yoğun gelemiyorum ben... seviyom sizleri. haftasonu 53teydi sayfa no, 123 e yükselmişiniz.

maşalllah.
herkes iyi mi haber var mı?

pineapples naptın regl oldun mu.

canım özledik seni, fırsat bulup yazdığında cok mutlu oluyorum
sanki sokakta yürürken eski bir arkadaşa rastlamış gibi
dikkat et kendine canım

alalh razı olsun canım. valla adam dün beni 4 te taksime yolladı. işim zaten 5 te bitti. ordan eve geçtim bende daha ofise dönmeyeyim deidm. kırk kere aradı. şu ne olacak bu ne olacak. dedim sabah yaparım bu saatten sonra geri dönemem. şimdi ben cuma izin istesem cumartesi gel diyecek. cumartesi eltimin kızının doğum gübü var. nasıl yırtsam diye düşünüyorum.

cuma günü yarım gün izin kullan canım cumarteside gelme en iyisi

Geri