benim aralık sonu canım. allahtan eleman aldık o biraz işleirmi hafifletti. ama bu ara acayip bir yoğunluk var yeni dosyalar geldi. hayırlısıyla buhaftayı atlatsak yoğunluk bitecek. cuma da randevum var dr da. bu sefer tüm gün izinli olmakistiyorum. bakalım alabilecekmiyim. adam sanki hamle değilmişim gibi davranmaya devam ediyor. hiç bir anayış yok
alalh razı olsun canım. valla adam dün beni 4 te taksime yolladı. işim zaten 5 te bitti. ordan eve geçtim bende daha ofise dönmeyeyim deidm. kırk kere aradı. şu ne olacak bu ne olacak. dedim sabah yaparım bu saatten sonra geri dönemem. şimdi ben cuma izin istesem cumartesi gel diyecek. cumartesi eltimin kızının doğum gübü var. nasıl yırtsam diye düşünüyorum.
kızlarr sizde benim gibi inox fırın kullanıyorsanız kesinlikle cif kremle silin pırıl pırıl plıyorr çok iz bıraktığı leke tuttuğu doğru ama cifle deneyin ilk günkü gibi olduğunu göreceksiniz
Yine misafir gelecekmiş canım, 10 kişilik bir grup cumartesi kahvaltıya.
Bende biraz misafirden uzak kalmak istiyorum, biraz misafiri özlemek istiyorum.
Sonrada düşünüyorum bende gidiyorum diyorum, yani ikilemdeyim.
oy oy hoşgeldin canım, Allah tüm ayrılıkların sonunda kavuşmayı nasip etsin
benimde anamla bubam memlekete gittiler, 3 gün oldu ama şimdiden özlemeye başladım🙁
benim aralık sonu canım. allahtan eleman aldık o biraz işleirmi hafifletti. ama bu ara acayip bir yoğunluk var yeni dosyalar geldi. hayırlısıyla buhaftayı atlatsak yoğunluk bitecek. cuma da randevum var dr da. bu sefer tüm gün izinli olmakistiyorum. bakalım alabilecekmiyim. adam sanki hamle değilmişim gibi davranmaya devam ediyor. hiç bir anayış yok
ben senin yerinde olsam birkaç gün rapor alırdım belki o zaman kafalarına dank eder, ne biçim insanlar ya. kendi eşlerine veya kardeşlerine de aynı davranırlarmıydı, bi düşünseler
alalh razı olsun canım. valla adam dün beni 4 te taksime yolladı. işim zaten 5 te bitti. ordan eve geçtim bende daha ofise dönmeyeyim deidm. kırk kere aradı. şu ne olacak bu ne olacak. dedim sabah yaparım bu saatten sonra geri dönemem. şimdi ben cuma izin istesem cumartesi gel diyecek. cumartesi eltimin kızının doğum gübü var. nasıl yırtsam diye düşünüyorum.