sudembeyaz Daimi Üye Üye 24 Ocak 2011 #41 koymazdım canımm 😀 peki sen kızına su oğluna efe ismini koyar mıydın
LaViNYaM >>>ιкιz αηηєѕι<<< 24 Ocak 2011 #42 senin hatırın için hadi olsun bari alttaki melişko sen kızına beril oğluşuna batuhan koyar mıydın
RefRa Daimi Üye Üye 24 Ocak 2011 #43 Beril komşumuzun kızının ismi batuhanda kuzenimin ismi olduğundan dolayı koymam maalesef 😀 Alttaki meleğim sen kızına eyşan oğluna erman ismini koyarmıydın 🙂
Beril komşumuzun kızının ismi batuhanda kuzenimin ismi olduğundan dolayı koymam maalesef 😀 Alttaki meleğim sen kızına eyşan oğluna erman ismini koyarmıydın 🙂
ASİMELEK Daimi Üye Üye 24 Ocak 2011 #44 koymam yaa erman ismi bana erman kuzuyu hatırlatıyo pekii sen sülee bakemm melekçikk kızına melek oğlunada yiğit ismini koyarmıydınn
koymam yaa erman ismi bana erman kuzuyu hatırlatıyo pekii sen sülee bakemm melekçikk kızına melek oğlunada yiğit ismini koyarmıydınn
aysegül87 Hamiş Melek 24 Ocak 2011 #45 sonunda melek yapicam hep melek cikiyor yaw🙂 asadaki melek sen kizina aysegül ogluna ali ismini koyarmiydin
sonunda melek yapicam hep melek cikiyor yaw🙂 asadaki melek sen kizina aysegül ogluna ali ismini koyarmiydin
masalanatoliam Yeni Üye Üye 24 Ocak 2011 #46 LaViNYaM' Alıntı: Bu isimleri nerden buldum maaşallah ama koymazdım söyleyene kadar sen melişim oğluna can kızına melek koyar mıydın Genişletmek için tıkla ... internetten melekcik kızım var adı masal anatolia oğlum olursada akdora dağhan koycaz
LaViNYaM' Alıntı: Bu isimleri nerden buldum maaşallah ama koymazdım söyleyene kadar sen melişim oğluna can kızına melek koyar mıydın Genişletmek için tıkla ... internetten melekcik kızım var adı masal anatolia oğlum olursada akdora dağhan koycaz
eLit's Yeni Üye Üye 26 Ocak 2011 #47 koymazdım cnm peki alttaki meliş sen kızına şimal ogluna kuzey ismini koyar mıydın? 🙂
RefRa Daimi Üye Üye 26 Ocak 2011 #48 bilmem belli olmaz xD Melegim sen söyle bakalım sen kızına aybüke, oğluna batur ismini koyarmıydın
eLit's Yeni Üye Üye 26 Ocak 2011 #49 koymazdım cnm aybüke diye bi kız vardı sinir olurdum ona peki alttaki sen kızına berrak ogluna yadigar ismini koyar mıydın? 😀
koymazdım cnm aybüke diye bi kız vardı sinir olurdum ona peki alttaki sen kızına berrak ogluna yadigar ismini koyar mıydın? 😀
M Misafir Forum Okuru 27 Ocak 2011 #50 Kusura bakma canım, benim kızımında oğlumunda adı şimdiden belli 😀 Koymam! Huu altta ki sen kızına Mücella, oğlunada Abdülrezzak ismini koyar mısın
Kusura bakma canım, benim kızımında oğlumunda adı şimdiden belli 😀 Koymam! Huu altta ki sen kızına Mücella, oğlunada Abdülrezzak ismini koyar mısın