M * MuCiZé * Forum Okuru 16 Ekim 2009 #1 şarkı sözüne devam edelim :)) meleklerim yeni bi oyuna ne dersiniz ??? şimdi bi şarkı sözü yazıyoruz diğer melek o şarkı sözünün devamını yazıyor,eğer şarkı sözü biterse yada meleğimiz o şarkıyı bilmiyorsa başka bir şarkı sözüyle başlıcak...:d045::d045: duydum ki unutmuşsun gözlerimin rengini...😀
meleklerim yeni bi oyuna ne dersiniz ??? şimdi bi şarkı sözü yazıyoruz diğer melek o şarkı sözünün devamını yazıyor,eğer şarkı sözü biterse yada meleğimiz o şarkıyı bilmiyorsa başka bir şarkı sözüyle başlıcak...:d045::d045: duydum ki unutmuşsun gözlerimin rengini...😀
PeLiNiM Yeni Üye Üye 16 Ekim 2009 #2 Yazık olmuş o gözlerden sana akan yaşlara.... :n028: Son düzenleme: 16 Ekim 2009
orkide Aktif Üye Üye 16 Ekim 2009 #3 bir zamanlar sewginlşe ateşlenen basımı .............................................
orkide Aktif Üye Üye 16 Ekim 2009 #6 hani tende can idim hani bendim yedi reeennnnnnnnnnkkkkkkkkkkkkkk han,i tende can idimmmmmm .................
hani tende can idim hani bendim yedi reeennnnnnnnnnkkkkkkkkkkkkkk han,i tende can idimmmmmm .................
M * MuCiZé * Forum Okuru 16 Ekim 2009 #10 katılım için teşekkür ediyorum,şarkıyı bitirmişsiniz gı helal olsun yeni şarkıya geçiorum umarım devamı gelir😀 öyle deli gibi esme başım dönüyor......
katılım için teşekkür ediyorum,şarkıyı bitirmişsiniz gı helal olsun yeni şarkıya geçiorum umarım devamı gelir😀 öyle deli gibi esme başım dönüyor......