MEÇHUL Daimi Üye Üye 9 Nisan 2009 #181 Cevap: Alttakii bu şarkıyı kim söylüyooo bilmiyorum:seker: aşk herşeye değerr seni seviyorum bir yıl geçse sürer seninle rüzgarımöle bişeydi
Cevap: Alttakii bu şarkıyı kim söylüyooo bilmiyorum:seker: aşk herşeye değerr seni seviyorum bir yıl geçse sürer seninle rüzgarımöle bişeydi
*şiker* Yeni Üye Üye 9 Nisan 2009 #182 Cevap: Alttakii bu şarkıyı kim söylüyooo aslı güngör Gözlerin hançer değilse, Neden kalbim kanıyor? Ayrılık ölüm değilse, Neden bağrım yanıyor?
Cevap: Alttakii bu şarkıyı kim söylüyooo aslı güngör Gözlerin hançer değilse, Neden kalbim kanıyor? Ayrılık ölüm değilse, Neden bağrım yanıyor?
Gülümseme Yeni Üye Üye 9 Nisan 2009 #183 Cevap: Alttakii bu şarkıyı kim söylüyooo yanılmıyorsam ZARA söylüyor. Vakit geç olmuş dönülmez yolmuş Yürek bin pişman Bundan böyle bana meyler dost Geceler düşman
Cevap: Alttakii bu şarkıyı kim söylüyooo yanılmıyorsam ZARA söylüyor. Vakit geç olmuş dönülmez yolmuş Yürek bin pişman Bundan böyle bana meyler dost Geceler düşman
gönülll Yeni Üye Üye 9 Nisan 2009 #184 Cevap: Alttakii bu şarkıyı kim söylüyooo gülümse' Alıntı: yanılmıyorsam ZARA söylüyor. Vakit geç olmuş dönülmez yolmuş Yürek bin pişman Bundan böyle bana meyler dost Geceler düşman Genişletmek için tıkla ... falla kimin sölediğini bilmiyordum ama netten baktım Aşkın Nur Yengi sölüyomuş 😀 kendine iyi bak beni düşünme su akar yatağını bulur.......
Cevap: Alttakii bu şarkıyı kim söylüyooo gülümse' Alıntı: yanılmıyorsam ZARA söylüyor. Vakit geç olmuş dönülmez yolmuş Yürek bin pişman Bundan böyle bana meyler dost Geceler düşman Genişletmek için tıkla ... falla kimin sölediğini bilmiyordum ama netten baktım Aşkın Nur Yengi sölüyomuş 😀 kendine iyi bak beni düşünme su akar yatağını bulur.......
*şiker* Yeni Üye Üye 9 Nisan 2009 #185 Cevap: Alttakii bu şarkıyı kim söylüyooo bilmiyorum ağla yaralı kalbiim hepsii yalan ağla bir avuç güldür elde kalan yARALI KALBİİM
Cevap: Alttakii bu şarkıyı kim söylüyooo bilmiyorum ağla yaralı kalbiim hepsii yalan ağla bir avuç güldür elde kalan yARALI KALBİİM
kaprisli Yeni Üye Üye 13 Nisan 2009 #186 Cevap: Alttakii bu şarkıyı kim söylüyooo bilmiyorum Durup da söyleyemediğin adımsa Gizli kapaklı Sevda türküleri tuttursam da ben Telli duvaklı, yanıma Korlar mı adam seni? Koparıp acıtmazlar mı beni?
Cevap: Alttakii bu şarkıyı kim söylüyooo bilmiyorum Durup da söyleyemediğin adımsa Gizli kapaklı Sevda türküleri tuttursam da ben Telli duvaklı, yanıma Korlar mı adam seni? Koparıp acıtmazlar mı beni?
L *LavinyA* Yeni Üye Üye 14 Nisan 2009 #187 Cevap: Alttakii bu şarkıyı kim söylüyooo kıss bu ney bilemedim:seker: elini son defa yanağıma koy istemiyorsan giderim giderim serin bir sonbahar akşamında söz ismini unutur silerim silerim....
Cevap: Alttakii bu şarkıyı kim söylüyooo kıss bu ney bilemedim:seker: elini son defa yanağıma koy istemiyorsan giderim giderim serin bir sonbahar akşamında söz ismini unutur silerim silerim....
elmalı kurabiye Yeni Üye Üye 14 Nisan 2009 #188 Cevap: Alttakii bu şarkıyı kim söylüyooo leman sam mıydı yawww gidiyorum gözüm yaslı ah yine yol yol üstüne sen sev yagmurlar yagmurlar yagsin yüregine...........
Cevap: Alttakii bu şarkıyı kim söylüyooo leman sam mıydı yawww gidiyorum gözüm yaslı ah yine yol yol üstüne sen sev yagmurlar yagmurlar yagsin yüregine...........
ZiLaN Yeni Üye Üye 20 Nisan 2009 #189 Cevap: Alttakii bu şarkıyı kim söylüyooo şebnem ferah... sorma neden niçin herşey yalnızlıktan bak bak bak güzel bir gün ölmek için
Cevap: Alttakii bu şarkıyı kim söylüyooo şebnem ferah... sorma neden niçin herşey yalnızlıktan bak bak bak güzel bir gün ölmek için
MEÇHUL Daimi Üye Üye 21 Nisan 2009 #190 Cevap: Alttakii bu şarkıyı kim söylüyooo bilmiyorum ağlama kalbim büyüdün arıtk hiç kendini yorma zorlama kalbim daha çok görücen sne bu hayatta
Cevap: Alttakii bu şarkıyı kim söylüyooo bilmiyorum ağlama kalbim büyüdün arıtk hiç kendini yorma zorlama kalbim daha çok görücen sne bu hayatta