kar_tanesi Yeni Üye Üye 26 Temmuz 2009 #211 Ferdi Tayfur Ucum yok bucağım yok Saklımdasın ey yar haberin yok Yıllar geçti sönmedi ateş Yanıyorum ey yar haberin yok
Ferdi Tayfur Ucum yok bucağım yok Saklımdasın ey yar haberin yok Yıllar geçti sönmedi ateş Yanıyorum ey yar haberin yok
Ariza Yeni Üye Üye 27 Temmuz 2009 #212 Erdal Güney - Saklimdasin Şehirde varoşlara, caddeye sokaklara Mecnun misali sana sorar seni ararım Gözlerim yaşla doldu, sen yinede gelmedin Dön gel bir tanem dön gel
Erdal Güney - Saklimdasin Şehirde varoşlara, caddeye sokaklara Mecnun misali sana sorar seni ararım Gözlerim yaşla doldu, sen yinede gelmedin Dön gel bir tanem dön gel
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 27 Temmuz 2009 #213 Bunu bircok kisi seslendiriyor, ama ben Selda Bagcan diyeyim ask alevim yüz tutmuyor sönmeye yanginima bir damla su düsmedi mutlu günü hep cok gördün gönlüme sana ben bir ömür verdim yetmez mi?
Bunu bircok kisi seslendiriyor, ama ben Selda Bagcan diyeyim ask alevim yüz tutmuyor sönmeye yanginima bir damla su düsmedi mutlu günü hep cok gördün gönlüme sana ben bir ömür verdim yetmez mi?
M * MuCiZé * Forum Okuru 27 Temmuz 2009 #214 İbrahim Tatlıses kapandı sırça köşküm aşk sandığım kilitlendi sonbahar günleri gibi ahhh ne olur ağlama kalbim
İbrahim Tatlıses kapandı sırça köşküm aşk sandığım kilitlendi sonbahar günleri gibi ahhh ne olur ağlama kalbim
PaSikA Yeni Üye Üye 28 Temmuz 2009 #215 Yucel Arzen & Devrim Gürenç - Ağlama Kalbim istediğim şey çok değildi ki Sadece biraz sadakat Ama sende değil sana gönül verende Asıl büyük kabahat
Yucel Arzen & Devrim Gürenç - Ağlama Kalbim istediğim şey çok değildi ki Sadece biraz sadakat Ama sende değil sana gönül verende Asıl büyük kabahat
Ariza Yeni Üye Üye 28 Temmuz 2009 #216 Demet Akalin Aşk bence sen demektir Aşk gönlüden sevmektir seni öyle sevmişim ki sen yoksan aşk yok demektir bi ümittin gözlerimde ümitsizce aradıgım varlıgını hissederek yıllar boyu yaşadığım şimdi buldum, şimdi buldum geçti ömrüm gel gel diye Hasretim aşka sevgiye Kıskanırım seni senden vermem seni hiç kimseye
Demet Akalin Aşk bence sen demektir Aşk gönlüden sevmektir seni öyle sevmişim ki sen yoksan aşk yok demektir bi ümittin gözlerimde ümitsizce aradıgım varlıgını hissederek yıllar boyu yaşadığım şimdi buldum, şimdi buldum geçti ömrüm gel gel diye Hasretim aşka sevgiye Kıskanırım seni senden vermem seni hiç kimseye
*şiker* Yeni Üye Üye 28 Temmuz 2009 #217 yıldız tilbe Tenhada kuytuda ücrada Tekinsiz bir mecrada Dua etsem seni dileyen Örtüm böceğim bitki örtüm Olacak duam olsan Amin desem hamd etsem Toprağına kök salsam senle Nihayet bulsa ömrüm
yıldız tilbe Tenhada kuytuda ücrada Tekinsiz bir mecrada Dua etsem seni dileyen Örtüm böceğim bitki örtüm Olacak duam olsan Amin desem hamd etsem Toprağına kök salsam senle Nihayet bulsa ömrüm
Parthenope Yeni Üye Üye 30 Temmuz 2009 #218 Mustafa ceceli. kimselere güvenmiyorum aşka inanmıyorum kaç kere yenildim sana ey aşk bundan utanmıyorum
Mustafa ceceli. kimselere güvenmiyorum aşka inanmıyorum kaç kere yenildim sana ey aşk bundan utanmıyorum
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 31 Temmuz 2009 #219 GüLSen yeminler etsen, allah biliyor dersen icini görüyorum, sana güvenmiyorum...
Ariza Yeni Üye Üye 31 Temmuz 2009 #220 Nilüfer Örer mi Öder öyle birseydi 🙂) Ertelendim hep yillarca Sevdalardan asktan yana Payima düsen ne varsa Yandi ugruna...
Nilüfer Örer mi Öder öyle birseydi 🙂) Ertelendim hep yillarca Sevdalardan asktan yana Payima düsen ne varsa Yandi ugruna...