HaYaL Daimi Üye Üye 6 Temmuz 2009 #201 Barış akarsuyu saygıyla anıyorum... Yıkıldı duvarlarım önümde binlerce insan..... Aşkım bir hiç sonu yerle yeksan....
Barış akarsuyu saygıyla anıyorum... Yıkıldı duvarlarım önümde binlerce insan..... Aşkım bir hiç sonu yerle yeksan....
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 8 Temmuz 2009 #202 Tugba Özerk... Hala hislerimde, hala Özlemimdesin Sen Aci sen Tatli günlerimdesin...
tuqqce Daimi Üye Üye 8 Temmuz 2009 #203 Emrahhh Bu şehirde yalnızlığa sarılıp tutunmak Kolay değil çarem inan seni sensiz yaşamak
HaYaL Daimi Üye Üye 8 Temmuz 2009 #204 Gökhan Tepe 😀 Ben özledim galiba seni Bu yüzden böyle sitemdeyim....
asi Yeni Üye Üye 8 Temmuz 2009 #205 murat boz 🙂:amigo: Sen kalem ol ben de kağıt Yaz beni yarim yarim Çiz beni yarim yarim Çöz beni yarim yarim Ah beni beni
murat boz 🙂:amigo: Sen kalem ol ben de kağıt Yaz beni yarim yarim Çiz beni yarim yarim Çöz beni yarim yarim Ah beni beni
HaYaL Daimi Üye Üye 9 Temmuz 2009 #206 Anonim 🙂 gel bak bir elimde gök yüzü var halaaa ötekinde kayıp giden yıldızlar la la la la...
tuqqce Daimi Üye Üye 9 Temmuz 2009 #207 la laaaaa feridunn düzağaçç Sen aşk nedir bilir misin sevgilimmmmm_? Bugüne nasıl geldikk?
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 11 Temmuz 2009 #209 Orhan gencebay 🙂🙂🙂🙂 SENDE KALDI IŞIKLARIM KARARDI YAŞANMIŞ HİÇBİR ŞEYE ACIMADAN ARDINA HİÇ BAKMADAN YANLIZLIKTAN KORKMADAN GİZLİCE BİTİRDİN İZ BIRAKMADAN.........
Orhan gencebay 🙂🙂🙂🙂 SENDE KALDI IŞIKLARIM KARARDI YAŞANMIŞ HİÇBİR ŞEYE ACIMADAN ARDINA HİÇ BAKMADAN YANLIZLIKTAN KORKMADAN GİZLİCE BİTİRDİN İZ BIRAKMADAN.........
HaYaL Daimi Üye Üye 12 Temmuz 2009 #210 Tuğba özerk Gece hayatım bitti Kadehi yere attım Beni kutlamalısın Sigarayı bıraktım