Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamlar hayatımı elimiz aktif ettim resim o kadar küçük hiçbir şey anlamıyorum Elinizde başka resim varsa atabilir misiniz eğer küçüklüğü bu kadarsa yapacak bir şey yok beklicez
Selamlar hayatımı elimiz aktif ettim resim o kadar küçük hiçbir şey anlamıyorum Elinizde başka resim varsa atabilir misiniz eğer küçüklüğü bu kadarsa yapacak bir şey yok beklicez
Teşekkür ederim 6 hafta 5 günlüktü burda ramzi teorisine göre belki yeterli olur diye düşünmüştüm ama madem küçük bu hafta tekrar kontrolüm var 8 haftalık olmuş olcak tekrar atayım
Selamlar bir tanem, bizimkisi ilgili teoriye göre tahmindir bilginiz olsun. Görüntü sola biraz daha yakın olduğu için erkek diyebiliriz. Ama doğrusunu Allah bilir. Sevgiler sunuyorum.
NUB TEORİSİ'NE GÖRE BEBEK CİNSİYET HESAPLAMA BULMA İŞLEMİ NEDİR NASIL YAPILIR ? Yüzyıllar boyunca , cinsiyetin belirlenmesi için çeşitli metodlar uygulanmıştır. Bebeğin cinsiyeti nin tahminin de kullanılan yöntemlerin çoğunun herhangi bir bilimsel dayanağı yoktur. Nub teorisiyle cinsiyet...
Selamlar bir tanem, bizimkisi ilgili teoriye göre tahmindir bilginiz olsun. Görüntü sola biraz daha yakın olduğu için erkek diyebiliriz. Ama doğrusunu Allah bilir. Sevgiler sunuyorum.