tekrar merhaba arkadaşlar
ben pazartesi rahim filmi çektireceğimi söylemiştim ama ...cuma günü merkezleri araştırırken buradaki arkadaşlarında önerisiyle Radyomar fındıkzadeyi aradım...onlarda verdiğim adet gün bilgilerime göre hesaplama yaptılar ve cumartesi saat 12:30 a randevu verdiler arkadaşlar radyomarı herkese tavsiye ediyorum...kesinlikle acı yoktu hatta benim jinekolojik muayenelerim daha ağrılı geçiyordu... korktuğuma yaptığım strese hiç değmezmiş...doktorlar ve oradaki tüm personel gerçekten çok ilgili...dr.cevat beye burdan tekrar teşekkür ediyorum...size yapılacak olan herşeyi önceden anlatıyor...bir hazırlıktan geçiyorsunuz ve acı yok inanın...
sonuca gelince...benim doğuştan tek tüpüm varmış...sadece sol tüp...sağ tarafımda yok...tek tesellim onunda sorunsuz bir şekilde açık olması...ben hala tek tüp şokundayım...size önerim arkadaşlar film çekilirken ki acıya bu kadar odaklanmayın...sonucunuzun güzel olmasını dileyin...acı yok o ayrı konu ama...inanın hiç bir şey alacağınız kötü bir sonuç kadar acıtmaz canınızı...hepimiz için şifa diliyorum...rabbim herşeyin hayırlısını iyisini güzelini versin hepimize...