arkadaşlar merhaba bende aranıza yeni <LINKZ id=linkz2><NOBR ZtToe="linkzHighlighted_4699" target="blank">
katıldım</NOBR></LINKZ>. Bizde eşimle 1 yıldan fazla bir zamandır <LINKZ id=linkz0>çocuk</LINKZ> için uğraşıyoruz. Yaklaşık iki ay önce
rahim filmi çekildi. Tüplerim tıkanıkmış ve rahim filmi esnasında <LINKZ id=linkz1>temizlendi</LINKZ>. O yüzden iki aydır son derece ümitliyim. İlk kez adetim 4 gün kadar gecikti ve ben bir hamilelik
testi yapmıştım ancak ilk 2-5 dakika içerisinde negatif göründüğü için çöpe attım. Bir kaç saat sonra arkadaşım gelmişti ve kendisine bundan bahsettim. Kendisi de merak ettim onu bi çöpten alsana bir bakayım dedi. Bende testi çöpten tekrar çıkardığımda ikinci çizgi silik çıkmıştı ve arkadaşım beni tebrik etti ama ben kaptırmadım kendimi. Bu testlerin yarım saatten sonraki sonuçları değerlendirmemek gerekiyormuş. Ancak ben yine de bunun üzerine bir test daha yaptım ancak o da negatif çık ve çok çok hafif bir silik çizgi vardı ve sonradan kayboldu. Ancak aynı gün adet sancısı gördüm ve şu an iki gündür adet gördüm. Ancak adetim gelene kadar çok belli belirsiz kahverengi lekeler geliyordu. Benim şimdi iyice aklım karıştı. Bana yardımcı olurmusunuz? Ben
hamile olmadığımı düşünüyorum, yani hem hamile olup hem adet görmem çok
saç ma olur.<!-- google_ad_section_end --> Arkadaşlar ne yapabilirim sizce, 3 defa da klomen kullandım olmadı? Çalıştığım için doktorlardan bıktığım için şu an kendi oluruna bırakıyorum.
<TABLE class=tborder width=400 border=0><TBODY><TR><TD class=alt1 align=left></TD></TR></TBODY></TABLE>
<SCRIPT type=text/javascript>gal_register('gal_13_663406', '2', '1', '0', '0', '0');</SCRIPT><TABLE class=tborder width=400 border=0><TBODY><TR><TD class=alt1 align=left></TD></TR></TBODY></TABLE>
<SCRIPT type=text/javascript>gal_register('gal_15_663406', '2', '1', '0', '0', '0');</SCRIPT><TABLE class=tborder width=400 border=0><TBODY><TR><TD class=alt1 align=left></TD></TR></TBODY></TABLE>
<SCRIPT type=text/javascript>gal_register('gal_59_663406', '2', '1', '0', '0', '0');</SCRIPT><TABLE class=tborder width=400 border=0><TBODY><TR><TD class=alt1 align=left></TD></TR></TBODY></TABLE>
<SCRIPT type=text/javascript>gal_register('gal_71_663406', '2', '1', '0', '0', '0');</SCRIPT>