Likapam Paylaşımcı Melek 31 Mayıs 2019 #191 Kızım sen hamile falan değilsin kendini inandır hormonlar başka sebeplerden değişebilir
H Hulya034 Paylaşımcı Melek 31 Mayıs 2019 #192 Likapam' Alıntı: Kızım sen hamile falan değilsin kendini inandır hormonlar başka sebeplerden değişebilir Genişletmek için tıkla ... Değilim dimi? Hangi sebeplerden değişir?
Likapam' Alıntı: Kızım sen hamile falan değilsin kendini inandır hormonlar başka sebeplerden değişebilir Genişletmek için tıkla ... Değilim dimi? Hangi sebeplerden değişir?
Likapam Paylaşımcı Melek 31 Mayıs 2019 #193 Değilsin canım başka bi ilişkiye girmezsen hamile kalmazsın
H Hulya034 Paylaşımcı Melek 31 Mayıs 2019 #194 Yok abla ben o olaydan sonra bi daha istemem. O olaydan hamile olamam ama dimi
H Hulya034 Paylaşımcı Melek 31 Mayıs 2019 #195 Hulya034' Alıntı: Yok abla ben o olaydan sonra bi daha istemem. O olaydan hamile olamam ama dimi Genişletmek için tıkla ... ????
Hulya034' Alıntı: Yok abla ben o olaydan sonra bi daha istemem. O olaydan hamile olamam ama dimi Genişletmek için tıkla ... ????
M Mügü Paylaşımcı Melek 31 Mayıs 2019 #197 Likapam' Alıntı: Olamazsın kesin net nokta.... Genişletmek için tıkla ... ay çok güldüm ya net met anlamaz hep sorar bence hamile değilim değilmi diye 😛
Likapam' Alıntı: Olamazsın kesin net nokta.... Genişletmek için tıkla ... ay çok güldüm ya net met anlamaz hep sorar bence hamile değilim değilmi diye 😛
H Hulya034 Paylaşımcı Melek 31 Mayıs 2019 #199 Mügü' Alıntı: burayı okuyunca sitret denen bir şey kalmıyor insanda ya Genişletmek için tıkla ... Abla neden dalga geçiyosun ben ciddi soruyorum
Mügü' Alıntı: burayı okuyunca sitret denen bir şey kalmıyor insanda ya Genişletmek için tıkla ... Abla neden dalga geçiyosun ben ciddi soruyorum
M Mügü Paylaşımcı Melek 31 Mayıs 2019 #200 Hulya034' Alıntı: Abla neden dalga geçiyosun ben ciddi soruyorum Genişletmek için tıkla ... kız dalga geçmiyorum inanmıyorsun ya onda
Hulya034' Alıntı: Abla neden dalga geçiyosun ben ciddi soruyorum Genişletmek için tıkla ... kız dalga geçmiyorum inanmıyorsun ya onda